Dagens tips - Nokia X3

Just nu ska det vara touch, smartphone, iPhone, Android, spotify, app:ar och bluetooth i en telefon, men ibland ledsnar man och vill ringa och kanske skicka ett sms. Men man vill fortfarande ha en modern produkt och även design, och så kände jag nu, efter att ha haft iPhone och Sony Ericsson X10 mini.
Därför köpte jag X3 från Nokia.

För det första är priset i en helt annan liga än de häftiga telefonerna från Apple och HTC. Skärmen är extremt tydlig och X3 följer Nokias historia i att vara intuitiva, enkla och logiska i sin uppbyggnad. Knapparna är stora och relativt tryckvänliga, men lite omplacerade mot de flesta andra telefoner så första dagarna tryckte man fel lite då och då. Batteritiden är inte riktigt så bra som jag förväntade mig heller, speciellt med tanke på att den mest ligger i standby på dagarna.

Däremot är design, form och kvalitékänsla på topp. Även touch-skärmen fungerar mycket bra och just kombinationen knappar / touch gör den enkel att använda. Att slå ett nummer eller skicka ett sms går mycket fortare och det blir mer sällan fel, än på renodlade touch-telefoner.

Så det här är dagens tips för dig som vill köpa en telefon till någon när och kär, men som inte vill ha en smartphone!

/Tobias

Nokia X3 - klicka här