Dagens tips

Jag tänkte dela med mig av lite tips på produkter att kika närmare på, speciellt om du har slut på fantasin eller behöver en liten kick för att bli motiverad igen! Följ med i inlägget och se om du hittar något nytt!

Vi har börjat med produkter från Meike och Delta, och det har gett nya bra produkter till bra priser. Meike gör batterigrepp, och kvalitén är mycket hög. Till stora delar känns de som original och knappar och reglage är av mycket hög kvalitet med hög precision. Så är du sugen på ett batterigrepp så passa på nu, för vi har introduktionspriser på dessa just nu! Se länkarna nedan.

Delta levererar högkvalitativa alternativ till originalbatterier av vissa populära modeller. Priserna blir väldigt bra, 299kr eller 399kr beroende på modell av batterier. Meike levererar även en smidig fjärrkontroll som endast kostar 499kr till systemkameror. Den ersätter populära modeller som Nikon MC-30, till ett mycket bra pris. Finns olika lägen, bland annat Bulb, räckvidd på upp till 100 meter och fungerar även som trådad utlösare om du vill det. Grymt prisvärt!

Åtelkameror av olika modell finns nu i sortimentet. En kamera i kamoflage, 5 Mpixel upplösning och rörelsedetektor. Riktigt häftig produkt, och går att köpa med en fjärrkontroll med en liten skärm så att man kan se tagna bilder direkt på plats. 1-3 bilder per rörelse som den känner utav eller upp till 1 minut film. Är du besviken att du alltid missar den där björnen som rotar i komposten eller för att du aldrig sett lodjuret som stryker runt där hemma?

För dig som jagar så har vi ett gott sortiment av jaktradio men även av kikare, kikarsikten och GPS produkter och kartor. Vi har ett bra sortiment och nu även Garmin Astro, marknadens bästa jaktprodukt säger många, där du kan följa din hund på ett mycket effektivt sätt. Kolla in Hobby & Fiske-sidan.

Produkter:

Garmin Astro 220 Nordic inkl. DC40
Meike Trådlös fjärrkontroll
Meike batterigrepp
Delta Batteri
Dörr Åtelkamera + extern skärm

/Tobias