Whoow, vilken padda!

Igår träffade vi Samsung så fick jag möjlighet att känna och klämma på Galaxy Tab, och jag blev inte besviken! Jag har inte varit säker på hur jag känner för denna platta, jag har haft äran att prova några olika plattor de senaste veckorna och inte blivit riktigt förtjust i någon. Men då jag hade testat Tab i några minuter så steg mitt ”vill ha” begär med ca 400%.

Tab är perfekt för mina behov och den har alla utvecklings möjligheter i världen tack vare Android och Froyo 2.2. Jag blev imponerad över hastigheten i menyerna och storleken på 7” kändes väldigt lagom. Kalendern var också något som imponerade då man kan lägga tabben ned för att få en helbild och en tydlig överblick över sina möten.

En potentiell målgrupp för denna produkt är egentligen alla, men framför allt personer som ofta är i behov av en dator men inte har möjlighet att släpa omkring på en laptop och blir begränsad av en vanlig mobil. Jag kan tänka mig denna produkt på en mängd olika platser. Service tekniker som vill titta på ritningar och beställa delar. Bud firmor som får uppdrag i realtid. Mäklare som vill visa alternativa objekt eller kalkyler direkt på visningen.

// Peder, jag vill ha!!