Röd Oktober

Hösten innehåller de vackraste av färger, och det är kanske tacksammaste årstiden för oss som gillar att fotografera. Thomas har redan varit ute och testat Zeiss makro i höstfärgerna, och mer höstbilder kommer det att bli i bla. Bloggen. Vill du också ut i naturen och ta bilder? Sugen på en systemkamera?

Just nu så har vi ett begränsat antal Sony systemkameror till superpris. För 2990kr så får du en systemkamera komplett med laddare, batteri, kablage och kit-optik. Lägger du till några hundra så får du även minneskort, väska och lite annat. Att komma igång med en systemkamera är mycket givande och kanske är starten för en ny hobby. Hösten 2005 köpte jag en Nikon D50 av en kollega, som han ledsnat på, och där började mitt intresse som snabbt ledde till en D80, sedan till en D200 och raskt vidare till D300 och D700.

Fem år senare så jobbar jag med fotoprodukter på heltid. Så du ser vad som kan hända, investera i en systemkamera nu så finns möjligheten att du jobbar inom fotobranschen om 5 år :).

/Tobias

PS. Tack till Alice som visar upp Sony A230! .DS