Produktinfo

Ibland kommer det produkter som är nya på marknaden och tillför en nyttig och bra funktion som inte finns hos originaltillverkaren. DÖRR har en trådlös Live View-skärm som fungerar på avstånd! Du kommer säkert på användningsområden för detta direkt, och det är bra, för då fungerar din kreativitet!

Missa inte att kolla in denna produkt, för det är en superprodukt om du tex. fotograferar i det vilda, och vill rigga kameran vid en plats där du inte själv kan befinna dig utan att skrämma djuren. Du kan använda den till att tex. ta bilder ur fågelperspektiv på ett enkelt sätt. Canon-modellen fungerar till alla kameror med Live View och även till G11 och G12.

Så här skrev vi när produkten testades:

Vi tycker den är ett bra köp och användningsområdet kan vara hur stort som helst, bara fantasin som sätter gränserna. Vi har mött många fotografer som eftersökt en produkt som denna, speciellt bland de som tar bilder ur fågelperspektiv åt husmäklare.

/Tobias

Mer info - klicka här