Pentax - nyheter!

Pentax har nu en fin lineup med K-x, K-r, K-7 och K-5 bland systemkamerorna. K-5 har snabbt blivit eftersökt och den bådar mycket gott. Vi får inte säga att vi redan sett, testat och känt på den, så då gör vi inte det. Men jag kan skvallra om att känslan är mycket god och den upplevs väldigt snabb och mycket tyst!

På bilden testar inte Ralph en ny hemlig systemkamera. Det jag vill komma fram till är att Pentax känns på bettet med attraktiva modeller, ny optik som många vill ha och en organisation som känns bättre än på länge. Av märkena bortsett från Nikon och Canon är Pentax de som ser ut att kunna utmana absolut starkast i den klassiska systemkamera-marknaden. Sony är på fram-marsch med Samsung och Panasonic vad gäller spegellösa, mindre systemkameror.

Till jul kommer det finnas många nöjda Pentax-användare i vårt land. Är du sugen? Ring eller maila oss om du har frågor, eller se till att boka upp dig nu, för det är många som vill ha K-5 fort!

/Tobias