Passa på - Panasonic

Panasonic har en utställning där du som Lumix-användare är välkommen att delta! Som CyberPhoto-kund får du anämla dig utan kostnad (först till kvarn!) om du besöker sidan Lumix1200.se och anger koden: Cyberphotokampanj.

Du kan vara en känd fotograf de 15 minuter Warhol pratade om...

Många har köpt TZ7, TZ10, FZ38, LX3 eller LX5 eller en annan Lumix-modell och det är ni som denna gång får chansen till något unikt. Vi tycker det är en kul grej för oss fotointresserade och vi kan dessutom erbjuda något extra till er som läser vår blogg, att utan kostnad deltaga med ovanstående kod.

UNIKT! Även du som inte har en Panasonic-kamera får alltså delta utan kostnad, helt unikt för dig som läser CyberPhoto-bloggen! Ange koden som står längre upp i bloggen.

Missa inte chansen...sista dagen är 18:e Oktober!