Ny kampanj!

Panasonic DMC-FZ38 har tagit slut i lager och utgått. Som en av de absolut bästa långzoomarna så har den hamnat i många hem och bland många fotointresserade, och nu tar vi vid kampanjen med DMC-FZ45 som är efterföljare och på vissa sätt en storebror.

DMC-FZ45 har optiken från DMC-FZ100 som har blivit en riktigt fullspäckad kamera med full HD och en ny sensor-teknik, medan FZ45 fått ärva optiken men använder en äldre typ av sensor och elektronik. Men FZ45 presterar mycket väl i vårt test och Mats Ylinikka bedömer den som en av de absolut bästa långzoomarna. Läs gärna testet på länken nedan, men DMC-FZ45 är en kamera vi kan rekommendera starkt för dig som vill ha lite mera zoom samtidigt som bildkvalitén ska vara på topp!

Ur testet:
Panasonic Lumix DMC-FZ45 är en mycket bra och kompetent kamera, både för stillbilder och video. Bildkvalitestmässigt tillhör den en av de bästa långzoomarna vi testat hittills. Mycket bra skärpa över hela zoomomfånget samt låga nivåer av kromatisk aberration och distorsion.

/Tobias

Läs hela testet här: Panasonic Lumix DMC-FZ45