Microsoft ger inte upp

Att kunderna blivit mer medvetna om mobiltelefoner idag råder det ingen tvekan om. Förmodligen har vi Apple att tacka detta för. Jag vill påstå att Apple och iPhone satte en ny standard på marknaden. Om konkurrenterna vill sälja måste den vara lika bra som iPhone?

I dagarna lanserar Microsoft sitt nya operativsystem Windows Phone 7. I och med Windows Phone 7 tänker Microsoft inte bara på företagen, den skall vara lika mycket inriktad mot dig som privatkund också. Kommer de att lyckas? Jag tror personligen att Microsoft kommer vara en stark spelare på mobilmarknaden även i fortsättningen men innan jag säger för mycket kommer vi återkomma när vi hårdtestat operativet. Skall bli mycket spännande.

Peder, vår mobilansvarige, håller stenkoll på nya mobiler och lägger upp de nya enheterna så fort vi har mer information om vad som är på gång. Håll utkik!

Tror du att Microsoft kommer lyckas med Windows Phone 7? Vilken telefon eller operativ är din favorit. Kommentera gärna, kul att höra era åsikter :)

// Stefan