Gör rätt!

Vi kör kampanj på tex Canons PRO skrivare just nu, där du får med bläck på köpet, och det är många som valt att satsa på en bra skrivare nu, vilket är jättekul tycker vi! Men i kedjan kamera, dator och skrivare så är det viktigt att det är rätt inställt. Därför ska du ha en Spyder!

Att kalibrera din skärm ger många fördelar. Du sparar pengar på att du får så korrekta bilder och utskrifter som möjligt direkt, du sparar tid genom att slippa göra om bilderna i datorn tills du är nöjd med färger, mättnad, kontrast osv. Dessutom bör du använda så kallade ICC-profiler till din skrivare så att samma faktorer även blir rätt gentemot det papper du väljer att använda. Allt för att det ska bli rätt!

Spyder har flera skärmkalibreringsverktyg som är mycket bra och prisvärda. En enkel modell är Express som är mycket väl omtalad och har fungerat mycket bra. Så behöver du kalibrera din skärm, är svaret Spyder.

Ha en trevlig helg och följ oss i bloggen nästa vecka!

/Tobias