5D Mark II update

Idag har det kommit en uppdatering till Canon 5D Mark II, och vi vet att många av er har en sån där hemma. Versionen heter 2.0.8 och korrigerar funktioner vid filmning i huvudsak. Det finns lite olika fenomen som uppstått vid tex filmning när man har ISO inställt på L.
Det finns 5 punkter som Canon säger att den nya uppdateringen åtgärdar.

Känner du dig inte säker på hur man uppdaterar? För det första. Se till att batteriet är fullt laddat, eller att du använder A/C adapter. Öpnna inte minneskortluckan under proceduren och rör inga inställningar om inte kameran säger att du ska göra det. Sedan finns det en tydlig guide på Canons hemsida som du kan gå in på om du klipper ut nedan länk. Lycka till!

http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eos5dmk2/firmware.html

På bilden är ännu en 5D Mark II på väg ut till någon i Sverige!

/Tobias