3D - så häftigt!

Idag har vi riggat 3D hos oss på CyberPhoto och de flesta i personalen har hittills fått uppleva och testa hur 3D fungerar. Det är verkligen häftigt! De flesta skrattar och tycker att det är grymt roligt!

Vi använder Panasonic´s SDT750 och med HDMI rakt in i en 3D full HD plasma. Ingen krusiduller, inga inställningar, bara signal rakt in i TV´n! Att se en 3D film kan man göra på många stormarknader för att uppleva effekten, men det blir en helt annan känsla att se egenproducerat material i 3D. Människor man känner.

Hade du planer på att filma din familj, ditt barns uppväxt eller ditt livs resa? 3D kommer starkt och att få se sitt barns första steg i 3D ger en helt annan dimension. Bokstavligt men även symboliskt. Spelmarknaden har redan börjat att dra växlar på 3D och vi ser att det kommer kamera och fotoprodukter i detta segment nu. Så ska du köpa videokamera och vill ha en lite bättre produkt så är SDT750 en kanon-kamera även utan 3D-enheten. Jag som sålde min full HD videokamera nyligen, vill ha en nu igen. Men nu vill jag ha 3D!

(På bilden Robin, säljare i lagershopen, som testar 3D!)

/Tobias