Vill du ha de nyaste?

Så är HTC HD2 något för dig! Skärmen och formatet med en minimal ram runt skärmen och en tunn slimmad design gör HD2:an till en riktigt häftig produkt. Den är förvisso helt ny och innehåller relativt lite programvara från början men möjligheterna framöver kommer att vara stora. Skärmen och touch-känslan i den övertygar spontant vem som helst. Kvalitékänslan är på topp och formatet känns konstigt nog smidigt, trots en JÄTTESTOR skärm.

Nyfiken på att veta mer? Hur presterar kameran? Är den värd pengarna? Börje testar just nu mobilen intensivt och test kommer närmaste dagarna. Andra test som är klara är på tex. nya Nikon AF-S 70-200/2,8G IF-ED VR II som presenterades i början av hösten. Ett citat från testet:

Ord känns ibland överflödigt, ladda gärna hem bilderna istället och kika i lugn och ro. Det är faktiskt ingen större synbar skillnad i skärpa på största öppning eller nedbländat, och mycket bättre än så här blir det sällan. Vinjettering och distorsion är försumbart. Toppklass!