Sammanställning

Nu märks det på allvar att många av er köper julklappar, antingen till er själva eller någon när och kär. Vi har fullt upp och vi hoppar alla in och packar paket, plockar från hyllor och stöttar killarna och tjejerna på lager så gott vi kan!

Robin kämpar på med både lagershopen och lagret, och det blir ibland mycket, så det är tur att Hans & co också hoppar ut i shopen och hjälper kanske just dig. Robin, på bilden, är nygift så vi får passa på att gratulera och hoppas att det går lika bra som det gör på jobbet! När du kommer och hälsar på oss i lagershopen eller på webben så ägna en liten tanke åt hur det startade.

Jag fick själv höra en trevlig anekdot förra veckan från en fd resande säljare som besökte förlagan till CyberPhoto, Te-Ges foto, och berättade om hur Thomas, vår nuvarande VD och ägare, satt bakom ett draperi och sålde fotoprodukter. Via en dator. Nästintill ett stående skämt på den tiden att man säljer via en dator. Butik och i värsta fall postorder kände man till. Men via en elektronisk skrivmaskin? Ja, se vart vi är idag och hur lätt vi alla kan handla snart allt på nätet. Hur mycket har du köpt på nätet i år?
Jag bröt ett gammalt tabu jag haft och började handla kläder på nätet, och hittills har jag sparat pengar och massor av tid…

MISSA INTE ATT VI HAR EN DEL NIKON DEMO TILL SUPERPRISER!
Ring oss för mer info…finns bland annat D3 kamerahus, 70-200 VR och 17-55 F2.8 optik till superpriser!

/Tobias