Julklapp i tid?

Många frågar om de hinner få sina julklappar i tid om de beställer nu. Normalt sett kommer vissa paket redan fram dagen efter, andra 2 dagar efter det att ordern lagts in. Så vi packar på så fort vi kan och lägger du in din order innan ca kl 16:00 en vardag så hinner den iväg samma dag från oss om allt finns på lager. Ring gärna oss om du har flera frågor.
En del av packteamet, med Johanna, Tommy och Lennart i spetsen (på bilden är Robin och Hans inte med) jobbar febrilt och alla vi andra springer ner så fort vi har någon minut över. Vad är populärt just nu? Vilken modell säljer bäst? Du kan följa vår topplista genom att klicka på den kategori till vänster som du vill se, tex. digitalkameror, så får du till höger upp en topplista som uppdateras kontinuerligt.

En produkt som är väldigt het julen 2009 är Nikon D3000 + AF-S DX 18-55/3,5-5,6G VR paketet. En bra nybörjarkamera och en fin optik. Till bra pris dessutom.

Nu är det snart helg…