I sin egen värld

Medan man arbetar är det rätt bra i många lägen att få lyssna på musik. Sen telefonerna blev mer avancerade har musiken börjat flöda oavsett vart man är, och möjligheterna är oändliga känns det som. Spotify finns för Iphone och Android, Nokia har lanserat sitt system och fler väntas följa.

Jag minns själv när en kollega köpte Siemens, SL55 tror jag den hette, som var första MP3-mobiltelefonen, det kändes helt sjukt att man kunde bära runt på musiken i sin mobiltelefon. Idag är det inte förbehållet endast dyra telefoner. På bilden sitter Alice och arbetar och lyssnar på musik via en Nokia X6, en ny modell som fokuserar på musik. Man har fri tillgång till musik via Nokias portal i 12 månader.

En annan superfin mobiltelefon om det är musik som gäller är Nokia 5630 Black-Red SE XpressMusic som dessutom är prisvärd. Har en rolig funktion som kallas Say & Play. Du säger artisten eller låttiteln så söker den upp och spelar. Nyttigt? Kanske. Roligt? Definitivt!

/Tobias