Försiktiga och förutseende!

Tänkte på att vara försiktiga nu när det börjar bli halt! Den här bilden tog vi på en resa genom landet förra våren. En familjebil hade vält ut rejält, men alla verkar ha klarat sig.

Inte för att man hoppas på att ta bilder som den till höger, men tänk på att ha kameran framme, i alla fall en kompaktkamera, för man vet inte när man kan vara med om något man vill föreviga, eller bevittna. Man kan sälja bilden till en tidning eller webbsida för nyheter, eller till en bildbyrå. Om du fotograferar mycket så ta kontakt med en bildbyrå, lättast är sådana via nätet. Det finns de som gör riktigt bra pengar på att fotografera allt som händer runtomkring dem.

Nu är det helg! Trevlig helg på er och som ovan skrivet, var försiktiga och förutseende (alltså, ha kameran redo!)

/Tobias