Bråda tider

Nu är det full fart men det är bemannat ordentligt i lagershopen så för dig som bor i Umeå med omnejd eller är sugen på att åka ut o köra lite så är ni mer än hjärtligt välkomna till lagershopen på Gräddvägen i Umeå. Enkelt att hitta, vi ligger i Ersboda efter samma gata som Willys och Plantagen.

Hans och Robin som syns på bilden kämpar för fullt för att få alla nöjda och bjuder gärna på en kaloribomb i väntan på din produkt. Dessutom är bra humör något de gärna delar med sig av. I lagershopen finns säljstationer där du i lugn och ro kan bläddra bland alla produkter och hitta den produkt du vill ha. När du bestämt dig så fyller du i en order i egen takt och får sen produkten i handen kort därpå.

Jättevälkomna in till oss!

PS. Om du har vägarna förbi Umeå så kom gärna in en sväng och hälsa på! .DS