Under uppbyggnad

Som ni ser på bilden så är väggelementen snart helt på plats och man börjar inse hur stort det kommer att bli. Vill du läsa mer om hur CyberPhoto startade? Vill du läsa mer om våra varumärken? Vill du läsa lite mer om vår ägares reflektioner? Då ska du klicka in på Captain´s log.

Man kan surfa runt ett tag på CyberPhotos sida, för det finns en hel del material. Det finns enormt med tester, testbilder och tillbehör, vilket vi försöker uppdatera konstant för att det mesta ska gå att köpa på ett smidigt sätt. Jag vet av egen erfarenhet hur svårt det ibland kan vara att få tag i ett objektivlock, ett skydd till blixtskon eller något annat tillbehör. Därför försöker vi ha produkter i en enorm range på vår sida. Saknar du något? Hör av dig till oss direkt, för då kanske många andra plötsligt kan skaffa tillbehöret de saknat.

Om du har vägarna förbi Umeå så är du hjärligt välkommen förbi lagershopen. Vi bjuder, som kutym är, på godis även här. Sätt dig ner, läs en broschyr och käka en Snickers. Öppet 10-17 alla vardagar.

Vi har sänkt priserna på en hel del produkter på sistone, tex. Nikon D300s har gått ner rejält, vi har tillbehörspaket i priset på Nikon D3000 och Nikon D90. Klicka in på Kampanjer för att se allt aktuellt. Ett annat paket just nu är Pentax K-7 paketet som man kan köpa fördelaktigt med Tamron 17-50 F2.8 optiken. Det är ett superpaket. K-7 har fått en hel del bra betyg och omdömen och vi kan bara hålla med. En modern, robust välpresterande kamera. Dessutom med en riktigt bra optik för de pengarna!