Tester som är på väg…

Följande heta produkter är på test just nu och du kan förvänta dig utförligt test inom snar framtid. Bara vädret som sätter stopp just nu, då det regnar och är grått och tråkigt.

Följande är på test:
Panasonic DMC-GH1
Tamron AF SP 17-50/2,8 XR Di-II
Pentax K-x

Tamrons populära 17-50 fast nu med stabilisering är en av de produkter som de frågas mest om just nu. Även ett test och ett betyg till GH1 är något vi får frågor om konstant. Mats som testar sitter på sitt kontor och förbannar sig över det dåliga vädret, och att det ljusnar ett par timmar om dagen bara här uppe i Umeå. K-x är ett alternativ för dig som ska köpa en första systemkamera eller en mindre, lite enklare. Mycket tack vare ett bra autofokussystem, HD video inspelning och mycket mer för relativt lite pengar.