Smart produkt

En av de smartaste produkter som jag sett på länge är en liten ficklampa från Walther.

Den förvaras och laddas i bilens cig-uttag. Du får alltid tillgång till en ficklampa, och bäst av allt, en ficklampa med ström i. Hur många gångar har man inte önskat att man haft en ficklampa med sig? Och hur många gånger har inte batterierna varit slut om man nu varit vis nog att ha en ficklampa i bilen. Nu finns en smart lösning på detta.

Walther CSL 50

Lampan är dessutom av LED-typ vilket innebär att den håller för stötar, ger mycket ljus och drar lite ström.

Klockren!

Senast i går kväll när vi från jobbet besökte Arosfortet, typ fångarna på fortet, så tog jag med lampan i fickan. Perfekt för mörka utrymmen och när belysningen släcktes i cellerna på grund av tiden gått ut. Ja, de flesta celler fick vi försöka flera gånger innan vi klarade. Men kul hade vi. 2 timmar kändes som en halv. Och lampan lyste fortfarande när vi gick därifrån. 2,5 timme klarar den på en laddning.

/Thomas