Shock. Vilken Chock!

Casio lanserade redan i början på 80-talet sina stötsäkra klockor och de har hängt med sedan dess och man har sett dessa i äventyrsfilmer, actionrullar och nu senast har Johan Falk filmerna kryddats med att han använder just Casio G-shock och som ni kanske sett, både filmar o fotograferar med diverse Nikon DSLR.

Nu lanserar Casio en kamera i G-shock anda. Casio Exilim EX-G1 som ser riktigt häftig ut! Känslan är som klockorna, robust, modern och high-tech. Den är stötsäker, enligt test på fallhöjder på över 2 meter, och vattentät så att den klarar djup upp till 3 meter i 60 minuter. Det är riktigt, riktigt bra. Hög upplösning, skal i rostfritt stål och intervalltagning med tex. 10 sek-3 min för bilder och upp till 30 minuter för film. Bildmässigt utlovas mycket, det återstår att testa, men visst skapar den habegär?