Ljud och bild

Ofta så handlar det om bild i vår blogg, och det faller sig naturligt när det är bild och foto som är våra stora kategorier. Men idag är fokus på ljud.
Vi har fått nya Zoom Q3 Handy videorecorder i lager, och Markus har testat den ibland annat körsångsmiljö. Den presterar mycket bra! Även jag, som okunnig audiofil, kunde uppfatta att ljudkvalitén håller en mycket hög standard med denna produkt. Dessutom har den en enklare videoinspelning. Har du flera frågor så ring gärna Markus eller Roger för att få svar.

Känner du någon som sjunger i kör? Repar mycket med sitt band? Då är det här en perfekt ljudklapp i jul. Riktigt vass inspelningskvalité och ett väldigt praktiskt format och byggkvalitén bådar också gott.

PS. För dig som kör Nikon så kommer det idag en uppdatering på Nikon Capture NX 2 så den klarar D3s filer och en ny version av Nikon Camera Control PRO 2 .DS