I väntan på att blogga…

Har försökt hinna med att blogga under hela dagen, har en hel del att berätta men det kommer nya saker att göra hela tiden. Det är tacksamt, men en minut till att skriva av sig vore skönt…

Börje på bilden tar sin minut till att hämta kaffe och få vila sig en stund, något som verkligen behövs just nu. Är det så på ditt jobb också? Senaste testerna som kommit ut är på mobiltelefoner, både SonyEricsson Aino som Ulrika på orderavdelningen köpt, och Satio som just nu är en storsäljare! Det som skiljer testerna mot vanliga mobiltelefontester är att vi testat kamerorna också. På riktigt! Och just Satio kan jag själv säga var riktigt vass. Det är hastigheten som först och främst märks som skillnad mot en vanlig kompaktkamera, men bilderna ser generellt mer än OK ut…kolla själv! Klicka nedan.

Sony Ericsson U10i Aino
Sony Ericsson Satio