Bloggpost

2009-11-20

Fredag? Varför?

Det är rätt kul med namn och betydelser. Fredag kommer från den nordiska gudinnan Frigg, eller som vissa hävdar Frej och ytterliggare andra att Frigg och Frej var samma gudinna. I USA använder man uttrycket Black Friday för otursfredagar. Men även fredagen som julförsäljning startar kallas Black Friday. När är Black Friday i Sverige i år? Det brukar bli som värst luciafredagen och sen håller det i sig till 23:e december.
Om du vill slippa köer och trängsel så är tipset att börja julhandla nu!

Fördelen med att handla på nätet är dessutom att du slipper risken att bli smittad av diverse förkylningar och sjukdomar när alla svettas och trängs sista dagarna.

Idag går fredagspaketet till någon som handlat ett Nikon D3000 dubbelkit. Har du köpt ett sådant nyligen av oss? Då kanske du har både Nikon t-shirt och massor av godis att vänta dig!

Är du sugen på D3000? Jag har ett D3000 kit med 18-55 VR samt 55-200 VR optik som har fula märken i emballaget, men allt är tip-top för övrigt. Det medföljer 8gb + väska till paketet dessutom och det kostar 6890kr inkl moms. Först till kvarn.

Maila till blogg@cyberphoto.se