Fredag, fest & test

Dagens fredagspaket går till en person som beställt lite studioartiklar. Du kommer att få en rejäl dos blodsocker i form av choklad på posten! Känner du igen artiklarna på bilden här intill? Då kan du vara vår fredagsvinnare!

Tester fortgår och vi får mycket respons på både tester, resultat, metoder m.m. och tips på hur vi kan förbättra bloggen, sajten, testerna och mycket mera. Vi tar till oss massor och en del har redan ändrats tack vare inspel.

En kamera jag lånade för att testa nu är Casio EX-FS10 som var en riktigt trevlig pjäs. Inte bästa kameran på något, men bra på mycket och high speed filmningen är skitkul. Kommer att lägga upp lite filmklipp senare som vi tagit med denna. Klart ett tips för er som vill ha en rolig innovativ kamera att ge bort till barnen, frugan, gubben eller mormor.