Årets Man 2009

Lennart på order har blivit utsedd till Årets Man flera gånger nu av tjejerna på jobbet, eller CyberBabes, och idag var det dags igen. Vem skulle det bli? Skulle Lennart krossa oss andra igen?

Med en mycket varm och trevlig motivering så blev vinnaren Stefan, IT-nisse, och det var han värd. Jag var tvungen att ta en bild och detta leende som ni ser på bilden gick inte att tvätta bort. Så glad blev han! Lunch på Plaza med ett gäng snygga tjejer och ett vandringspris är gott nog, men jag tror han myser mest över äran. Grattis!

Fotomässan gick av stapeln i helgen, och det har synts i forum och bloggar vad folk tycker. Men generellt en massa psoitiva ord. Det är fantastiskt roligt med så mycket intresse runt foto. Har du inte köpt en systemkamera ännu? Blev du sugen på mässan, eller gått och funderat ett tag ändå? Jag vill tipsa om Panasonic GF1. Klicka på länken och läs lite mer om den kameran, det kan nämligen vara rätt produkt för dig!