Är du en Nikon fantast?

Vi får lite roliga produkter från våra leverantörer ibland, och nu har vi bland annat fått 3st Nikon PRO paket. Det innehåller nya numret av Nikon Pro Magazine, D3s nya broschyr och en T-shirt storlek M och Nikons nya nyckelband.

Vill du ha ett av dessa paket?

De 3 första som svarar rätt på följande fråga får ett varsitt Nikon kit:

Vilken Nikon kamera är den mest sålda på CyberPhoto idag, den 17:e november 2009?

OBS! Vi har redan fått betydligt mer än 3 svar, helt galet många som snabbt svarat! Tack så hemskt mycket för era svar och er respons!

Maila oss svaret på blogg@cyberphoto.se

Som tack för bra inspel på hur vi ska förbättra bloggen och sajten så har vi två vinnare, Fredrik Vennerberg samt Mårten Lundgren som får varsitt Pirates of the Caribbean DVD paket! Mårtens förslag har lett till att man nu kan söka på bloggen och att man kan se på olika tidsperioder. Se längst upp i bloggen! Grattis!