Jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster!

Extrajobb på vår logistikavdelning

Vi söker dig som vill jobba extra och vid behov på vår logistikavdelning! Är du positiv och noggrann så är du rätt person. Skicka din ansökan till oss på logistik så kanske du är en av våra nya medarbetare inom kort!

Vi behöver dig som tycker om att arbeta och att hänga med ett roligt team på vår logistikavdelning. Kan du hoppa in på kort varsel och hjälpa oss medan dina kollegor är sjuka, lediga eller har stort tryck under högsäsong - sök! Arbetet innefattar att arbeta med logistikflödet genom att ta emot inkommande försändelser, hantera dem på lagret och att packa när de ska ut till världens bästa kunder. Vi söker personer som är intresserade att jobba extra.

Du måste vara över 18 år, tycka om att arbeta och vara en positiv kraft i gruppen. Tidigare arbetslivserfarenhet är en fördel. Det här kan vara en bra tjänst för dig som studerar eller vill kombinera arbetet med något annat i livet."

Ansökning

Är du intresserad av tjänsten så mejla till logistik@cyberphoto.se, märk mailet med logistikmedarbetare och bifoga ett personligt mejl eller personligt brev och gärna en förenklad CV. Arbetsperiod enligt överenskommelse. Anställning kan ske löpande!

Spontanansökningar 

Du kan alltid skicka in en ansökan som intresseanmälan på en position eller om du är intresserad av att extrajobba hos oss!

Du som söker är:
• Glad, positiv och utåtriktad
• Självgående och van vid att fatta egna beslut
• Driven av att jobba mot både personliga och gemensamma säljmål

Skicka in din ansökan med ett personligt brev och ditt CV så snart som möjligt till jobb@cyberphoto.se.