Workshops

En workshop är som att ha ett individuellt mentorskap – men i grupp, allt under ledning av två prisbelönta fotografer, Patrik Larsson och Roine Magnusson. Med en workshop får du ut det bästa av två världar vilket gör att du kommer att utmanas och utvecklas som fotograf. Den individuella mentordelen hjälper dig i personlig handledning. Gruppen bidrar med dynamik och tankar kring bilder, projekt och fotografering. Sammantaget skapar en workshop en bra grund för din utveckling som fotograf.

VAD ÄR EN WORKSHOP? 

Konceptet grundar sig på ett individuellt mentorskap från de två flerfaldigt prisbelönta fotograferna Patrik Larsson och Roine Magnusson. Väljer du att gå fler workshops kommer Roine & Patrik att följa dig i din utveckling och jobbar vidare med utgångspunkt från föregående workshop. Härigenom kommer du alltid att utmanas och utvecklas som fotograf. Vi utgår från din nivå vid varje tillfälle.

Samtidigt som du får individuell handledning och feedback är du också en del av gruppen och den dynamik som en grupp genererar. Härigenom kan du ta del av både gruppdiskussioner och gemensamma bildutvärderingar.

Skärmavbild 2022-04-05 kl. 17.48.49.png

Under workshopen kommer vi att ha flera inspirerande föreläsningar. Dessa varierar lite beroende var vi är men syftar till att göra dig mer uppmärksam på dig själv och dina bilder. Vårt mål är att göra dig medveten om vad du gör och hur du gör det – detta är otroligt viktigt för att skapa en utveckling.

Patrik och Roine kommer att dela med sig av tankar kring bilder, projekt och fotografering och skapa samtal med deltagarna. Det ger en bra grund för utveckling och egna fotoprojekt och idéer.

Under våra workshops lämnar vi projektorn hemma och tar i stället med skrivare. Detta för att du kommer att se dina bilder på ett annat sätt när dom är utskrivna. Vi hjälper dig att skriva ut bilder, så du behöver inte kunna något om bildutskrift och självklart får du ta med dig bilderna hem när workshopen är slut.

På workshopen kommer du få visa upp och presentera dina bilder för gruppen och berätta om dina tankar med bilderna. Du kommer även få feedback på dina bilder.

VÅRA WORKSHOPS 

Skärmavbild 2022-09-14 kl. 15.21.17.pngDatum: 19-22/10 2023