Skärmavbild 2022-04-05 kl. 17.53.10.pngPLATS: Smygehuk  FOTO: Mentorskap/Lärande  LÄNGD: 4 dagar  DATUM: 29/9-2/10 2022  DELTAGARE: 8-15  

En workshop med de prisbelönta fotograferna Patrik Larsson och Roine Magnusson är som ett individuellt mentorskap – men i grupp. Härigenom får du ut det bästa av två världar vilket gör du att kommer att utmanas och utvecklas som fotograf.

Under denna workshop utgår vi alltid från dig som deltagare och lyfter dig i din utveckling från den nivå där du står till nya mål som vi tillsammans fastställer. Samtidigt som du får ett individuellt mentorskap med feedback från två av Sveriges främsta fotografer är du också en del av gruppen och kan ta del av både gruppdiskussioner och gemensamma bildutvärderingar. Det kommer att lyfta dig lite extra både som person och fotograf när du vet att det finns en grupp som vill se dina bilder och höra dina tankar om bilder och ditt fotograferande. Sammantaget gör detta workshopen både inspirerande och rolig.

Koncept workshop bygger på att man väver in den personliga utvecklingen med gruppens dynamik är ett helt nytt koncept för en fotokurs, ett koncept som bygger på att du som person ska utvecklas som fotograf, detta under personlig ledning av två av Sveriges mest framgångsrika fotografer, Patrik Larsson och Roine Magnusson.

DET BÄSTA MED EN WORKSHOP

 • Du utvecklas individuellt via ett mentorskap.
 • Du får inspirationen och gemenskapen från gruppen.
 • Vi utgår från din nuvarande nivå och följer dig från workshop till workshop.
 • Du får personlig handledning i flera steg av Patrik Larsson och Roine Magnusson.
 • Du utmanas som fotograf.
 • Dina bilder skrivs ut på papper.

zoomfotoresor_bokningsknapp.png

RM-20190722-024.jpg

VAD ÄR EN WORKSHOP 

Konceptet grundar sig på ett individuellt mentorskap från de två flerfaldigt prisbelönta fotograferna Patrik Larsson och Roine Magnusson. Väljer du att gå fler workshops kommer Roine & Patrik att följa dig i din utveckling och jobbar vidare med utgångspunkt från föregående workshop. Härigenom kommer du alltid att utmanas och utvecklas som fotograf. Vi utgår från din nivå vid varje tillfälle.

Samtidigt som du får individuell handledning och feedback är du också en del av gruppen och den dynamik som en grupp genererar. Härigenom kan du ta del av både gruppdiskussioner och gemensamma bildutvärderingar.

Under workshopen kommer vi att ha flera inspirerande föreläsningar. Dessa varierar lite beroende var vi är men syftar till att göra dig mer uppmärksam på dig själv och dina bilder. Vårt mål är att göra dig medveten om vad du gör och hur du gör det – detta är otroligt viktigt för att skapa en utveckling.

Patrik och Roine kommer att dela med sig av tankar kring bilder, projekt och fotografering och skapa samtal med deltagarna. Det ger en bra grund för utveckling och egna fotoprojekt och idéer.

Under våra workshops lämnar vi projektorn hemma och tar i stället med skrivare. Detta för att du kommer att se dina bilder på ett annat sätt när dom är utskrivna. Vi hjälper dig att skriva ut bilder, så du behöver inte kunna något om bildutskrift och självklart får du ta med dig bilderna hem när workshopen är slut.

På workshopen kommer du få visa upp och presentera dina bilder för gruppen och berätta om dina tankar med bilderna. Du kommer även få feedback på dina bilder. 

RM-20190722-025.jpg

PROGRAM 29 SEPTEMBER – 2 OKTOBER 2022

Den skånska sydkusten må sakna Österlens romantiska landskap och Kullabergs dramatiska klippor men det finns en subtil och karg skönhet som är väldigt tilltalande.

Från vår utgångspunkt i Smygehuk kommer vi att röra oss runt delar av den skånska sydkusten. Med Skanör och Falsterbo i väst till Ystad i öster. Du kommer under workshopen att jobba både i grupp och individuellt för att utveckla dig som fotograf. Hela tiden med stöttning och utmaningar av Patrik Larsson och Roine Magnusson, både på det individuella planer och i grupp.

skåne_55.jpg

Vi startar torsdagen inne i vårt konferensrum med en presentation av deltagare och ledare. För det behöver du ha med dig fem utskrivna bilder som visar vem du är som fotograf. Bilderna behöver inte hänga ihop på annat sätt än att dom visar ditt bildspråk.

Under fredag och lördag kommer vi att fotografera, redigera och skriva ut bilder. Varje dag ska du välja ut en bild som du lämnar till oss för utskrift. Dessa bilder tittar vi gemensamt på och ger feedback på. Sista dagen väljer du ut den bilden som du tycker blev bäst från helgen och presenterar varför den blev utvald. (Helpension från middag den 29/9 till lunch den 2/10)

RM-20190723-002.jpg

FOTOGRAFER 

Workshopen leds av fotograferna Patrtik Larsson och Roine Magnusson. Läs mer om Patrik här och om Roine här

HOTELL 

SMYGEHUS HAVSBAD****

PRIS & FAKTA 

Pris per person: SEK 10 995:-

Priset inkluderar:

 • Fyra dagars workshop enligt program.
 • Boende i del i dubbelrum på presenterat hotell.
 • Måltider enligt program (F= Frukost, L=Lunch, M=Middag).
 • Fotografering enligt program.
 • Medverkan av Patrik Larsson & Roine Magnusson.
 • Personlig handling av Patrik Larsson & Roine Magnusson.
 • Printning av bilder.
 • Praktisk information innan workshopen.
 • Moms och hotellskatt.

Priset inkluderar ej:

 • Enkelrumstillägg  Smygehus. SEK 2 900:-.
 • Transport till kursen.
 • Alla kostnader av personlig karaktär, såsom måltidsdryck etc.
 • Avbeställningsskydd och reseförsäkring. För information, se vår webb under ”Övrigt”.

TRANSPORT

Transport till Smygehus på egen hand. Du bör inte ankomma senare än kl. 15.00 den 29/9 och inte planera hemresan tidigare än kl. 15.00 den 2/10.

Transport på plats mellan hotellet och de olika fotoplatserna sker med egen bil eller via samåkning.

FAKTA

Målgrupp: Fotografer som vill utveckla sig som fotograf och ta sitt fotograferande till en ny nivå. För att få ut så mycket som möjligt av resan rekommenderar vi viss fotovana.

Min/max antal: 8/15.

Övrigt: För mer information om Zoom Fotoresor, leveransvillkor etc., se vår webb under Övrigt.

UTRUSTNING

 • Din kamera.
 • Normalzoom, vidvinkel och/eller ett tele som ex 70-200mm samt gärna även en vidvinkel.
 • Extra minneskort, batterier och laddare.
 • En laptop med Photoshop eller Lightroom.
 • En kameraryggsäck som även ger plats till regnkläder.

BOKNING

Du bokar denna kurs genom att fylla i nedan formulär. Om du önskar reseförsäkring eller avbeställning skydd ange detta under övrigt.

Om du har några frågor om resan/kursen ring oss på +46(0)470-466 40 eller maila info@zoomfotoresor.se

 När du fyllt i din bokning ska du få en bekräftele skickad på mail. Får ni inte det ber vi er kolla er skräppost eller kontakta oss så ska vi undersöka vad som hänt.