Skärmavbild 2021-04-29 kl. 11.35.33.png

LAND: Sverige FOTO: Porträtt LÄNGD:  2 dagar DATUM: 9-10/4 DELTAGARE: 8-10 PRIS: SEK 7 900:-

En inspirerande workshop med Iwona Podlasińska, en av världens främsta barnfotografer.

Ta chansen att lära dig hur du skapar stämningsfulla barnbilder från en av världens främsta barnfotografer. Följ med den världsberömda barnfotografen Iwona Podlasińska på en inspirerande workshop bland barn och djur i vackra och vårklädda omgivningar. Här får du lära dig hur du på bästa sätt ljussätter med naturligt ljus, hur du komponerar och hur du arbetar med barn som modeller för att skapa stämningsfulla bilder med en magisk känsla. Förutom ”hands on” fotografering kommer vi att lära oss hur Iwona använder Lightroom och Photoshop för att skapa bilderna som gjort henne världsberömd. 

KURSENS HÖJDPUNKTER:

 • Workshop med världsberömda fotografen Iwona Podlasińska
 • Skapa ”drömska” bilder på barn och djur.
 • Lär dig hur man arbetar med barnmodeller på ett avslappnat och naturligt sätt.
 • Lär dig att arbeta med naturligt ljus i olika situationer.
 • Mängder av olika miljöer och kulisser. 
 • Videos innan och efter workshopen för att du ska få ut det mesta av ditt lärande.

Iwona-Podlasinska-Foto-workshop-barn-4.jpg

BÄRBÄCKS LILLGÅRD

Bärbäcks Lillgård är en gård för barn som vill komma närmare djur och natur. Gården är belägen strax utanför Mjölby och har många tama djur såsom hästar i alla storlekar, allt ifrån miniatyrer till jättestora ardennerhästar, åsnor, får, getter, hundar, katter, kaniner, ankor och mycket mer. Detta innebär att det finns mycket goda förutsättningar för att få bra bilder med barnen som integrerar med djuren.

PROGRAM 9-10 APRIL 2022 

DAG 1, (9/4) – FOTOGRAFERING
På morgon samlas vi på Hotell Miksarp strax utanför Mjölby och mycket nära Bärbäcks Lillgård där eftermiddagens fotografering kommer att ske. Vid ankomst hälsas du välkommen av Iwona och en värd från Zoom Fotoresor. Dagen inleds i konferensrummet där Iwona kommer att hålla ett inspirerande teoripass och introducera dig till sitt sätt att fotografera. Hon kommer att gå igenom alla faser i sitt fotograferande med steg-för-steg instruktioner för att skapa magiska och stämningsfulla bilder.

För att förbereda dig inför eftermiddagens fotosession kommer hon även att visa ett antal före och efter bilder från sitt fotograferande. Efter lunch beger vi oss till Bärbäcks Lillgård och alla dess djur för att omsätta vår kunskap från förmiddagen i praktiken och lära oss skapa den typ av drömska och stämningsfulla bilder som gjort Iwona världsberömd.

Iwona finns hela tiden med för att hjälpa dig att utveckla ditt bildskapande. Hon kommer lära dig allt från komposition till hur man arbetar med naturlig ljussättning i olika situationer och med modeller för att skapa naturliga och avslappande bilder. I omgivningarna runt gården finns det gott om olika miljöer att fotografera barnen när de integrerar med gårdens alla djur. Efter att ha fyllt minneskorten återvänder vi till hotellet för middag. Efter middagen kommer vi att gå igenom dagens bildskörd med konstruktiv bildkritik från Iwona. (L, M)

Iwona-Podlasinska-Foto-workshop-barn-15_2.jpg

DAG 2, (10/4) – EFTERBEARBETNING
Under workshopens andra dag kommer du att få lära dig mer om de tekniker Iwona använder för att redigera sina bilder. Du kommer att få se hur hon i datorn för att ge bilderna ytterligare stämning och för att få fram den där magiska känslan i bilderna.

Iwona kommer att dela med sig av sina bästa tips och tricks för redigering. Det finns även mycket tid för personlig handledning så att du får ut det mesta av dina bilder. På eftermiddagen är det dags att lämna in sina bästa bilder från workshopen och Iwona kommer sedan att utse ”Kursens bild” som automatiskt går vidare till finalen i Zoom Fotoresors tävling ”Årets bild 2022” (F, L)

Startbild 2.jpg

FOTOGRAF 

Kursen leds av den världsberömda barnfotografen Iwona Podlasińska. Läs mer om Iwona här. 

BOENDE 

HOTELL MINSKARP***

PRIS 

Pris per person: SEK 7 900:-

Priset inkluderar:

 • Workshop i barnfotografering.
 • Inkvartering i dubbelrum på presenterat hotell.
 • Måltider enligt dag för dag program.
 • Medverkan av barnmodeller.
 • Inträde till Bärbäcks Lillgård.
 • Medverkan av Iwona Podlasińska under hela workshopen.
 • Föredrag, bildkritik och bildanalyser av Iwona Podlasińska.
 • Två videokurser.
 • Moms och hotellskatt.
 • Praktiskt information innan resan.

Priset inkluderar ej:

 • Enkelrumstillägg. SEK 600:-
 • Transport till Hotell Miskarp i Mjölby på egen hand.
 • Kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck etc.
 • Avbeställningsskydd/reseförsäkring. För mer information om detta se under rubriken "Reseinformation".

TRANSPORT

Du bör ankomma till Hotell Miskarp strax utanför Mjölby senast kl. 10.00 den 9/4 och inte avresa hem tidigare än kl.16.00 den 10/4.

Transport mellan hotellet och Bärbäcks Lillgård (ca 6 km) sker med egen bil eller via samåkning.

FAKTA

Målgrupp: Fotointresserade i alla åldrar med viss kamerakunskap och som vill lära sig mer om porträtt- och modellfotografering.

Min/max antal: 8/10.

KlädselVarma och oömma kläder och bekväma skor.

Övrigt: För mer information om Zoom Fotoresor, leveransvillkor etc. se under rubriken "Reseinformation".

UTRUSTNING

 • Din kamera.
 • Fasta objektiv 35,85 och 135mm eller zoomobjektiv med motsvarande. 
 • Dator med programvaran Photoshop eller Lightroom.

BOKNING - STÄMNINGSFULLA BARNBILDER 

Du bokar kursen genom att fylla i nedan formulär. Om du önskar reseförsäkring eller avbeställning skydd ange detta under övrigt.

Om du har några frågor om resan/kursen ring oss på +46(0)470-466 40 eller maila info@zoomfotoresor.se

 När du fyllt i din bokning ska du få en bekräftele skickad på mail. Får ni inte det ber vi er kolla er skräppost eller kontakta oss så ska vi undersöka vad som hänt.