Skärmavbild 2021-05-06 kl. 11.18.41.png

LAND: Sverige FOTO: Barn/Porträtt LÄNGD: 2 dagar DATUM: 10-11/12 2021 DELTAGARE: 8-10 PRIS: SEK 7.900:-

En inspirerande workshop med en av världens främsta barnfotografer.

Ta chansen att lära dig hur du skapar stämningsfulla barnbilder från en av världens främsta barnfotografer. Följ med den världsberömda barnfotografen Iwona  Podlasińska på en inspirerande workshop i Småland. Här får du i ett magiskt vinterlandskap lära dig hur du på bästa sätt ljussätter med naturligt ljus, hur du komponerar och hur du arbetar med barn som modeller för att skapa stämningsfulla bilder med en magisk känsla. Förutom ”hands on” fotografering kommer vi att lära oss hur Iwona använder Lightroom och Photoshop för att skapa bilderna som gjort henne världsberömd. 

KURSENS HÖJDPUNKTER

 • Workshop med världsberömda fotografen Iwona Podlasińska
 • Skapa ”drömska” bilder på barn i stämningsfulla julmiljöer.
 • Lär dig hur man arbetar med barnmodeller på ett avslappnat och naturligt sätt.
 • Lär dig att arbeta med naturligt ljus i olika situationer.
 • Mängder av olika miljöer och kulisser. 
 • Videos innan och efter workshopen för att du ska få ut det mesta av ditt lärande.

Winter-W-4.jpeg

KOSTA JULMARKNAD

Kosta Julmarknad ligger i Småland och är den perfekta platsen för en workshop med vinter- och jultema. Marknaden som belyses av miljontals ljus innehåller en snöklädd skog, tomteverkstad och mängder av andra miljöer för att vi ska få ut det mesta av vår fotografering.

PROGRAM 10-11 DECEMBER, 2021

DAG 1, (10/12) – FOTOGRAFERING
På morgon samlas vi på Kosta Lodge där vi hälsas välkomna av Iwona och en värd från Zoom Fotoresor. Vi inleder våra dagar tillsammans i konferensrummet där Iwona kommer hålla ett inspirerande teoripass och introducera oss till sitt sätt att fotografera. Hon kommer att gå igenom alla faser i sitt fotograferande med steg-för-steg instruktioner för att skapa magiska och stämningsfulla bilder.

För att förberedda oss inför eftermiddagens fotosession kommer hon även att visa ett antal före och efter bilder från sitt fotograferande. Efter lunch beger vi oss ut bland tomtar, snötäckta granar och slädar för att omsätta vår kunskap från förmiddagen i praktiken och lära oss skapa den typ av drömska och stämningsfulla bilder som gjort Iwona världsberömd.

Winter-W-8.jpeg

Iwona finns hela tiden med för att hjälpa dig utveckla ditt bildskapande och hon kommer lära oss allt från komposition till hur vi arbetar med naturlig ljussättning i olika situationer och med modeller för att skapa naturliga och avslappande bilder. Med minneskorten fyllda återvänder vi till hotellet för middag. Efter middagen kommer vi att gå igenom dagens bildskörd med konstruktiv bildkritik från Iwona. (L, M)

DAG 2, (11/12) – EFTERBEARBETNING
Under workshopens andra dag kommer du att få lära dig mer om de tekniker Iwona använder för att redigera sina bilder för att ge dem ytterligare stämning och för att få fram den där magiska känslan i bilderna.

Iwona kommer att dela med sig av sina bästa tips och tricks för redigering. Det finns även mycket tid för personlig handledning så att du får ut det mesta av dina bilder. På eftermiddagen är det dags att lämna in sina bästa bilder från workshopen och Iwona kommer sedan att utse ”Workshopens bild” som automatiskt går vidare till finalen i Zoom Fotoresors tävling ”Årets bild 2021” (F, L)

Winter-wonderland-6.jpg

FOTOGRAF 

Kursen leds av den världsberömda barnfotografen Iwona Podlasińska. Läs mer här. 

BOENDE 

KOSTA LODGE***

PRIS 

Pris per person: SEK 7.900:-

Priset inkluderar:

 • Workshop i barnfotografering.
 • Inkvartering i dubbelrum på presenterat hotell.
 • Måltider enligt dag för dag program.
 • Medverkan av barnmodeller.
 • Inträdde till Kosta Julmarknad.
 • Medverkan av Iwona Podlasińska under hela workshopen.
 • Föredrag, bildkritik och bildanalyser av Iwona Podlasińska.
 • Två videokurser.
 • Moms och hotellskatt.
 • Praktiskt information innan resan.

Priset inkluderar ej:

 • Enkelrumstillägg. SEK 600:-
 • Transport till Kosta.
 • Kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck etc.
 • Avbeställningsskydd/reseförsäkring. För mer information, se vår webb under ”Övrigt”.

TRANSPORT 

Du bör ankomma till Kosta senast kl. 10.00 på fredagen och inte avresa hem tidigare än kl.16.00 på lördagen.

FAKTA

Målgrupp: Fotointresserade i alla åldrar med viss kamerakunskap och som vill lära sig mer om porträtt- och modellfotografering.

Min/max antal: 8/10.

Övrigt: För mer information om Zoom Fotoresor, leveransvillkor etc. se vår webb under Övrigt.

Klädsel: Varma, oömma kläder och bekväma skor.

KAMERAUTRUSTNING

Kamera med fasta objektiv 35,85 och 135mm eller zoom objektiv med motsvarande. Dator med programvaran Photoshop eller Lightroom.

BOKNING - WINTERWONDERLAND

Du bokar kursen genom att fylla i nedan formulär. Om du önskar reseförsäkring eller avbeställning skydd ange detta under övrigt.

Om du har några frågor om resan/kursen ring oss på +46(0)470-466 40 eller maila info@zoomfotoresor.se

När du fyllt i din bokning ska du få en bekräftele skickad på mail. Får ni inte det ber vi er kolla er skräppost eller kontakta oss så ska vi undersöka vad som hänt.