Köp din Zhiyun hos oss!

Gimbals från Zhiyun har blivit en succé och används av amatörer och professionella runt hela jorden. Mycket hög kvalitet och smart design har gjort dem mycket populära oavsett vilket kameramärke man använder som filmare. Flaggskeppet är Crane 3S som klarar upp till 6,5kg utrustning tack vare mycket starka motorer och den är testad med tex Canon C300 med ett 70-200mm objektiv monterat vilket fungerar utmärkt! För dig som har höga krav, tung utrustning och mycket tillbehör är Crane 3S från Zhiyun svaret. Den finns i tre varianter där grunden är exakt samma gimbal men S-E har ett enklare handtag medan 3S har ett handtag med kontroller och display (Smartsling) för både gimbal och kamera. Easysling heter det enklare handtaget som medföljer i 3S-E. Handtagen och alla andra tillbehör går även att beställa löst. Crane 3S Pro är samma gimbal men är ett paket för dig som vill ha fler tillbehör då det innehåller totalt 3st batterier, Image Transmitter, Zoom Controller, Focus Controller m.m. till ett subventionerat pris.

 

Z_CRANE3S.png

 

Crane 2S

Nyhet! Crane 2S ersätter Crane 2 som var en av Zhiyuns mest sålda gimbals. Den har nu fått starkare motorer, bättre algoritmer, fler möjligheter att snabbt ändra till vertikal filmning, fästa snabbplattan på annat och mycket mer. Allt gjort för att den ska vara den ultimata gimbalen när du är på location och ska filma. Crane 2S finns i två versioner där Combo har extra batteripack och ett dubbelgrupp med i förpackning. Även en ny och större display samt mer precis fokusering än tidigare ingår i nyheterna med Crane 2S. Viktmässigt klarar den tex Panasonic S1H, Canon EOS 1D X Mark II och liknande kameror med tillhörande vidvinkel eller normal-objektiv inkl zoomar. Crane 2S är delvis tillverkad i kolfiber för lägsta möjliga vikt och bästa hållbarhet och styrka. Crane 2S har extremt starka motorer för att vara en gimbal och det är för att maximera kontrollen vid användning. Stabilisering för dig som har höga krav och använder professionell kamera-utrustning!

 

Z_CRANE2S.png

 

Weebill-S

Weebill S passar dig som använder en kompaktkamera, kompakt systemkamera eller systemkamera som Sony A7, Canon EOS 5D Mark IV eller Nikon Z6. Det unika är att du kan använda Weebill S i Sling-mode, dvs att du kan hålla den som en konventionell gimbal eller med greppet över kameran för att göra låga bildvinklar eller för att underlätta för axlar och nacke. Weebill S klarar det mesta en professionell filmare vill kunna göra men till ett förmånligt pris och i ett smidigt format. Du kan ställa in hur mjukt eller direkt den ska lyda kontrollerna och du ser dina inställningar på den inbyggda displayen. Möjlighet att använda Image transmitter och focus / zoom-kontroller finns också. Det här är vår favorit!

 

Z_WEEBILLS.png

 

Crane M2

Zhiyun Crane M2 är för kompaktkameror, actionkameror som Gopro och smartphones – ett perfekt verktyg för dig som vill spela in din vardag, dina resor eller enklare videoproduktioner. Bra batteritid och starka motorer gör att den fungerar väldigt bra ute i verkligheten. Du kan använda appen ZY Play för att styra din gimbal med din smartphone och då kan man vara kreativ och tex lämna den på ett stativ där man annars riskerar att synas i bild eller störa omgivningen och ändå ha full kontroll en bit bort. Displayen visar batteritiden (upp till 7 timmar) och du kan enkelt ladda den via USB-C. Ihopfälld är Crane M2 väldigt liten och tar mycket liten plats.

 

Z_M2.png

 

Smooth Q2

Smooth Q2 från Zhiyun är perfekt för dig som vill vara kreativ med din smartphone! Den har ett zoom- och fokushjul som gör att du enkelt kan zooma i bilden snyggt och växla till att flytta fokus på din smartphone. Du kan enkelt göra snygga panoreringar, timelapse och du kan använda tracking så att den följer ett objekt eller en person i bilden och du kan ladda din Smooth Q2 via USB-C. En kul nyhet är att man kan ta 360 graders bilder men då rekommenderar vi att du använder ett stativ. Superrolig och kreativ produkt med samma höga kvalitetstänk som på övriga produkter från Zhiyun.

 

Z_SMOOTHQ4.png

 

Image Transmission System

Image Transmitter är ett tillbehör som man använder för att på en mobil enhet (surfplatta, smartphone eller i vissa fall en dator) kunna följa vad som spelas in och göra justeringar från en extern plats. Det gör att en person filmar och en annan sitter vid en skärm och kan justera inställningar under tiden eller bara överblicka vad som händer och hur bilden ser ut. Vissa modeller och paketeringar innehåller Image Transmitter medan det är tillbehör till andra – se under tillbehör på respektive gimbal för att köpa rätt modell.

 

Z_IMAGE.png

Produkter