Vallerret fotohandskar

Nu är vintern över oss och handskar är ett måste när man är ute i kylan. Problemet med handskar är att det kan vara svårt att hantera kameran. Som tur finns Vallerret fotohandskar som gör fotandet lättare!

Vallerret designade sina första handskar i 2015 och lanserades genom Kickstarter där dom nådde sina mål nästan tredubbelt. De är idag en av de mest populära fotohandskarna på marknaden och är älskade av fotografer runt hela världen.

De olika handskarna har olika funktioner och du hittar mer information om dessa här: Vallerret fotohandskar

vallerret_trippel.jpg

Vallerret har flera olika typer och stilar av handskar och alla har funktioner för att göra fotograferandet så smidigt som möjligt. Vår favorit är modellen Urbex då den kombinerar en mycket snygg design och funktionalitet som håller dig varm när du ska hantera din kamera. Handsken är gjord av äkta skinn samt merinoull vilket är perfekt för dig som antingen gillar gatufoto eller ska vandra i bland fjäll.

vallerret_trippelstor.jpg

Det som gör det lätt att hantera kamera är att det går att öppna handsken på toppen av pekfingret samt tummen för att kunna justera inställningar, trycka på avtryckaren eller använda mobilen. Fingertoppen hålls öppen tack vare magneter i handsken, supersmidigt! När du sedan är klar med kameran eller mobilen så drar du bara handsken över fingret igen så det blir varmt och skönt.