CyberPhoto - tutorials

Välkommen till vårt bibliotek av instruktionsfilmer. Tutorials har vi valt att kalla våra korta videoklipp inom foto. video och mer som t ex visar dig tips, trix och inställningar till olika kameror. Vi håller det enkelt och koncist för att du snabbt ska hitta svaren.

Hur kan jag se zebraränder, hur programmerar jag knappar och varför ska jag använda histogram? Kanske känner du igen dig? Frågorna är många och oftast är ett enkelt svar tillräckligt så att man kan ge sig ut och skapa igen. Vi tycker om att hjälpa våra kunder och följare att hitta sin bästa möjliga utrustning men också att förstå sig på den. Vi gör därför en satsning på att ta fram korta instruktionsfilmer så kallade tutorials för foto och video och allt där emellan. De här filmerna förklarar t ex inställningar till din kamera. Sidan är under uppbyggnad men det kommer snart mer. Har du tips på vad just du vill veta hör av dig. Lycka till med att ta nästa steg i din utveckling inom bildskapande! 

I vänstermenyn ser vi vilka varumärken vi i dagsläget har instruktionsfilmer kring. Du kan även prenumera på vår Youtube-kanal CyberPhoto tutorials för att få uppdateringar så fort vi släpper en ny film i kategorin.

Varmt välkommen!