Sirui Traveler

sirui traveler hero.jpg

Ultimata stativ för dig som söker lätta, kompakta, smidiga och moderna stativ som är anpassade för moderna kameror!

Sirui har en lång historia av kvalitetsprodukter och har utvecklat serien Traveler för att passa dig som vill ha ett resestativ eller uppskattar ett kompakt format. Enkelt att välja rätt; det finns två versioner, 5 och 7 med ändelsen A eller C. A står för aluminium och C för Carbon (kolfiber). Traveler 5 är för den som söker det minsta och lättaste möjliga stativet och använder en kompaktkamera eller spegelfri systemkamera med normalobjektiv eller mindre fasta objektiv. Traveler 5C är den lättaste tack vare materialvalet (kofiber) och väger in på låga 895 gram samt går att fälla ihop till endast 31cm tack vare de helt fällbara benen. Traveler 5 har också en karbinhake för att enkel fästas i en ryggsäck eller annan packning.

sirui_traveler_tri.jpg

Sirui Traveler 7 är stativet för dig som vill ha fler funktioner och använder lite tyngre utrustning. Traveler 7C (kolfiber) väger in på låga 1,55kg trots en maximal höjd på 1,68 meter och mycket stabil konstruktion. Justerbar mittpelare som också är vändbar för tex makrofotografering samt en rejäl kulled som klarar det mesta inom kamerautrustning. Inbyggt ¼”-20 tillbehörsfäste i spindeln på stativet för tillbehör som mikrofon eller belysning som kan användas samtidigt som stativet för övrigt – bra vid inspelning av video eller livestream ute på location. Löstagbart ben som kan användas som monopod (endast Traveler 7). Separat panorama-funktion och löstagbara gummifötter som kan bytas ut mot spikfötter (medföljer på Traveler 7) på vinterhalvåret. Ett mycket komplett resestativ med alla önskvärda funktioner till ett mycket bra pris!

traveler 1.jpg

Alla Traveler-stativ är kompatibla med Arca Swiss (en standard inom fästet för kulleden). Vridlås är standard på alla stativ i Traveler-serien. 6 års garanti på alla stativ från Sirui!

Sirui Traveler