Rösta på oss - Årets e-handlare 2019

I år blir det en spännande tävling när det gäller utnämningen för Årets e-handlare 2019. Pricerunner har gjort några förändringar. Dels kommer alla recensioner att räknas men man kommer också att kunna rösta fram sina favoriter i tävlingen.

Gillar du det vi gör och vill hjälpa oss framåt? Det finns två saker du kan göra för oss redan nu.  För det första kan du klicka in på bilden här nedan och rösta på oss som Årets e-handlare 2019. För det andra kan du ge oss en recension när du har handlat hos oss. Du kommer att hitta länken till din recension på bekräftelsesidan när du genomfört ditt köp. Vi är väldigt glada för all hjälp vi kan få så stort tack till dig som tar dig tid att lämnar en recension, det hjälper oss att veta vad vi kan göra ännu bättre.

Vad händer sedan?
Pricerunner kommer under våren att nominera de tre företag som får högst medelvärde från recensioner och flest antal röster.  Dessa tre företag blir sedan kontaktade av mystery shoppers och den som får högsta betyget kommer att få sedan äran kalla sig Årets e-handlare 2019. Följ med oss på resan, vi uppdaterar i bloggen hur det går.

Du klickar in på bilden här för att rösta på oss, tusen tack för din hjälp!