Optik & avståndsmätare

Hos oss kan du köpa din nya kikare. Kikare finns för många olika användningsområden så som jakt, friluftsliv och marinkikare för de som färdas på vatten. Idag finns ett stort intresse för digiscoping, att fotografera med sin kamera genom en tubkikare, vi har färdiga digiscopingpaket till bra priser för dig som vill testa detta roliga sätt att fota. Mörkerkikare har även tagit stora steg framåt de senast åren och du hittar även mörkerkikare med filmmöjlighet i vårt sortiment. Under denna rubrik hittar du även avståndsmätare av god kvalitet och värmekameror.

Nyheter

Film: Fujifilm X-T3

Nu har vi släppt vår film om Fujifilm X-T3, en kamera som skapat mycket intresse sen lanseringen. Många har bytt ut sina X-T2 men många har också bytt andra system till Fujifilm. Varför? Många av svaren får du när du ser vår nya film men du kan även läsa vårt test på vår hemsida - allt helt kostnadsfritt och utan inloggning eller användare.

Res med oss till Rom

Följ med Mats till Rom genom hans researtikel som du hittar via länken nedan. Med ett par Sony-kameror och ett gäng gluggar så åkte Mats till Rom för att skildra verkligheten och inte bara testmiljöerna som är standardmotiven under arbetsveckorna. Fler artiklar kommer framöver.

Macromåndag: Bubblor

Detta är bubblor som frusit fast på en is på en liten sjö djupt inne i en skog.