Optik & avståndsmätare

Hos oss kan du köpa din nya kikare. Kikare finns för många olika användningsområden så som jakt, friluftsliv och marinkikare för de som färdas på vatten. Idag finns ett stort intresse för digiscoping, att fotografera med sin kamera genom en tubkikare, vi har färdiga digiscopingpaket till bra priser för dig som vill testa detta roliga sätt att fota. Mörkerkikare har även tagit stora steg framåt de senast åren och du hittar även mörkerkikare med filmmöjlighet i vårt sortiment. Under denna rubrik hittar du även avståndsmätare av god kvalitet och värmekameror.

Nyheter

Macromåndag

Det finns en till värld att upptäcka och det gör du med ett macroobjektiv, eller mellanringar, eller en bälg, eller närbildslinser, eller alltihopa.

X-files: Bakkahella

Denna udda byggnad hittar du gatan med namnet Bakkahella i Torshavn, Färöarna.

Zhiyun Crane 3 Lab

Zhiyun har gjort succé med sina stabiliseringsprodukter och nu kommer nya Crane 3 Lab som tar stabiliseringen ett steg längre! Lab står för deras konstruktion som gör att man kan växla hur man håller i stabiliseringen. Läs mer på vår produktsida om Crane 3 Lab via länken nedan och beställ ditt exemplar redan nu!