Optik & avståndsmätare

Hos oss kan du köpa din nya kikare. Kikare finns för många olika användningsområden så som jakt, friluftsliv och marinkikare för de som färdas på vatten. Idag finns ett stort intresse för digiscoping, att fotografera med sin kamera genom en tubkikare, vi har färdiga digiscopingpaket till bra priser för dig som vill testa detta roliga sätt att fota. Mörkerkikare har även tagit stora steg framåt de senast åren och du hittar även mörkerkikare med filmmöjlighet i vårt sortiment. Under denna rubrik hittar du även avståndsmätare av god kvalitet och värmekameror.

Nyheter

Nattdrönare

Den här vackra bilden taget från en drönare har Christofer Cederberg skickat in till oss och den är tagen vid midnatt då fullmånen lyste upp nog mycket för att man ska få chansen att ta den här bilden. En härlig drönarbild, fler kommer inom kort att presenteras. En liten premie skickar vi till Christofer!

Nyhet: Fujifilm GF 100-200mm

GFX-systemet utvidgas med ett 100-200mm (motsvarar ett bildutsnitt på 79-158mm fullformat) för 21990kr inkl moms med leverans i slutet av februari 2019. Vi gillar GFX vilket du säkert märkt i Bloggen och det är spännande med nya objektiv till detta system tack vare sin mellanformats-sensor.

Fotohistoria: Agfa Karat

Här du hört talas om Rapid-film? Om inte så kan Agfa Karat vara extra intressant läsning.