Nikkor Z 24/1,8 S (fullformat)
Nikon - z24f18
10 990 :-

Nikon Nikkor Z 24/1,8 S (fullformat)

z24f18
10 990 :-
8 792 :- exkl. moms
Nikon Z 24/1,8 S är en ljusstark och skarp vidvinkeloptik för Nikons fullformat Z-system. Bländare f/1,8 ger möjlighet till kortare skärpedjup och förenklad fotografering vid lite sämre ljusförhållanden. Optiken har en riktigt vass optisk prestanda samt en 9-bladig bländare som ger en behaglig bokeh....
Läs mer
I lager
Rekommenderade tillbehör

Populära tillbehör

Vi byter in fotoprodukter!

Du kan byta in din befintliga utrustning hos oss och ta nästa steg i din resa som kreatör. Vi har lång erfarenhet av secondhandköp och försäljning så du kan tryggt vända dig till oss både när du vill köpa begagnad kamera eller när du vill sälja den. Kontakta oss på inbyte@cyberphoto.se för vidare information!
Läs mer

Köp Nikon hos oss

Nikon är en stor aktör inom foto med många nöjda användare världen över. 2017 är ett jubileumsår då man firar imponerande 100 år som företag. Hos oss på CyberPhoto hittar du alla tänkbara Nikon kameror, vi har även alla typer av objektiv som du kan behöva för din Nikon systemkamera. Det senaste tillskottet i utbudet är Nikons actionkameror KeyMission som är tåliga och spelar in video i 4K-upplösning. CyberPhoto är betrodda att vara en Nikon Professional Dealer vilket betyder att du som arbetar professionellt med deras produkter kan få tillgång till och hjälp med hela Nikons professionella utbud hos oss. 

Läs mer