zfc.jpg

Fånga sommarens alla ikoniska ögonblick men en lika ikonisk kamera. Nikon Z fc har tagit inspiration från en av 80-talets hyllade Nikonkameror, Nikon FM2,  och har därför en snygg och charmig retrodesign . Om du bokar just nu så får du en stilren och praktisk väska från Peak Design värde hela 1749:-!

Nikon Z fc - hus och objektivkit

z_fc_iconic__Get_Original_.jpg

När du skapar handlar mycket om att komma i rätt känsla. Nikon Z fc är just en sådan kamera som lockar fram en härlig känsla och passion inför processen, byggd för att underlätta och inspirera dig som kreatör. Den har en tidlös design och är fullmatad med den senaste tekniken i ett behändigt format. Nikon Z fc är en spegellös modell vilket gör den mindre i storlek och den har även en vinklingsbar skärm för bättre kontroll och smidighet. Nikon Z fc hjälper dig göra mer av dina kreativa projekt oavsett om vad du arbetar med så finns allt du behöver som modern kreatör.  För stillbild - 22MP DX-format och 11 bilder/sek. För video  - 4K-film.  För vlogg - Wi-Fi och Blutooth. Kameran stöder SnapBridge-appen i version 2.8 för smidig trådlös överföring av bilder och video till smartphone eller surfplatta - med funktioner för enkel delning på sociala media m.m.  

Tillbehören som gör skillnad

Peak Design väska på köpet värde 1749:-!

Det innovativa varumärket Peak Design utvecklar praktiska och smarta produkter för dig som är en aktiv fotograf. När du bokat Nikon Z fc får du just nu en Everyday Backpack 15L Zip V2 på köpet värde 1749:-.

Väskan har en snygg och stilren design som passar din vackra retrokamera. Everyday Backpack 15L Zip V2 är en komfortabel ryggsäck medtvå stycken flexibla och enkelt modifierbara FlexFold-avdelare gör att du kan inreda väskan så den passar just dina behov vad gäller olika kamerahus, objektiv m.m.  Perfekt på resan där du vill ha händerna fria för annat samtidigt som du lätt kommer åt din utrustning.

Vad ingår?
2 st FlexFold-avdelare
1 st bröstrem
1 st Anchor Link-nyckelfäste
2 st Cord Hook-remmar
 
Kapacitet: 15 liter
Externa mått: 44,5 x 26,5 x 20 cm
Interna mått: 42 x 23 x 16 cm