Gratis föreläsning! Häng med när den kunniga Canon-ambassadören Yasmin Albatoul delar med sig av sina tips och trick om matfotografering.

I denna föreläsning kommer du att kunna höra historier om var hon började, hennes tips för nybörjare, hur man fotograferar mat och gör ett bra bildval. Hon kommer att finnas ​​live i chatten under föreläsningen för att svara på dina frågor.

Yasmin är specialist på produkt- och matfotografering. Att specialisera sig på dessa ämnen var från början ett praktiskt val lika mycket som ett kreativt val. "Som kvinna, där jag bor, kan jag inte resa ensam eller gå runt i staden för att fotografera gatufotografering", säger hon. "När jag var på universitetet sa mina vänner alltid till mig:" Du kan inte tjäna pengar på fotografering, det är bara en hobby ". Men jag sa," Jo det kan jag. Jag kan fotografera mat från mitt hem. "

Du kan läsa mer om henne här: Yasmin Albatoul

Datum: Onsdag, 10 mars
Tid: 16:00
Plats: CyberPhotos YouTube-kanal
Språk: Engelska

Yasmins favoritutrustning

  Skicka in ditt matofoto och tävla om priser värde 45.000:-

Tävling_matfoto_blogg.jpg

Vi vill påminna om tävlingen med temat Matfoto och det är fri tolkning av temat för dig som fotograf och tävlande. Läs igenom reglerna och se till att vara med så har du chansen att vinna priser från Canon med ett värde över 45000:- till de tre som tar sig till pallplats. Lycka till och välkommen att tävla!

Läs mer om tävlingen här: Tävling: Matfoto

Tävlingspriserna!

Canon objektiv bonus_hero.jpg

Canon har en kampanj där du kan få pengar tillbaka - en bonus - om du köper en kamera och minst ett objektiv samtidigt eller inom en viss tid. Köp dina produkter hos oss på CyberPhoto så kvalificerar du dig för att få denna bonus från Canon. *Erbjudandet gäller ett flertal produkter och du kan hitta en översikt av dem via länken här nedan. Via samma länk registrerar du ditt köp och får pengarna utbetalda. Har du frågor om denna kampanj eller produkter, ring eller maila oss så hjälper vi dig mer än gärna!

Har du redan köpt en av de utvalda kamerorna? Då har du fortfarande möjlighet att köpa ett objektiv och ta del av cashbacken så länge det är inom kvalificeringsperioden, 3 månader för EF objektiv och 12 månader för RF objektiv!

TILL KAMPANJ >