Ljus

En av de viktigaste sakerna inom filmskapande är ljuset. Om du tar kontroll över din ljussättning kan du skapa ett mer kraftfullt resultat. I situationer där det naturliga ljuset kan vara svagt, eller om ditt ansikte är i skugga på grund av solen, är extra belysning ett utmärkt alternativ.


Lume Cube 
Lume Cube Air är ett litet, kompakt ljus som relativt till sin storlek är mycket kraftigt. Den är också vattentät ner till 10 meter. Den har en magnet på baksidan och en 1/4"-gänga i botten - vilket gör den enkelt att montera på alla slags saker.

Lume Cube är ett fantastiskt ljus för en liten, kompakt installation och bäst av allt - den får plats i fickan. Den är är mindre än storleken på din handflata. Den har ett inbyggt batteri som ladda via USB-C. Med de medföljande ljusformarna kan du diffusera ditt ljus för en mjukare känsla och använda gels för att matcha din omgivande färgtemperatur.

Förutom att den är magnetisk på baksidan har Lume Cube också Bluetooth. Du kan tända lamporna och styra blixt och effekt, allt genom din telefon. När du gör en mobil film vill du ha något lätt och kompakt. Lume Cube är en bra lösning på detta.

Halo14 från Nanlite
Halo14 från Nanlite är en LED-ringlampa. Det skapar vackra ljusringar i modellens ögon och används ofta i vlogging och tutorials för sminkning. Med ett ringljus får du inga skuggor i ansiktet. Den levereras med några monteringsalternativ - du kan placera din telefon mitt i ljuset eller använda den medföljande spegeln och placera din telefon på sidan - kanske med en Gorillapod? Halo14 har en färgtemperatur från 2700K till 6500K - vilket ger dig flexibiliteten att ha antingen en varm eller kall ljustemperatur.

När du filmar med mobilen kan batteriet snabbt ta slut. Halo14 löser detta genom att ha en USB-port på själva lampan som matar ström till mobilen, och strömmen till lampan kommer i sin tur från ditt vägguttag.

Halo14 är också bra att använda som ett vanligt ljus. Det är bra för matfotografering, produktfotografering eller livsstilsfotografering. Montera bara telefonen i greppet så får du professionella resultat med en superenkel installation.

 • Lume Cube
  LC-AIR11
  I lager
  849 :-
 • 111978
  Beräknas in i slutet av maj
  • Smidig ringbelysning t ex för porträtt
  • Mjukt, skuggfritt ljus
  • Lämplig för vloggning, streaming m.m.
  1 290 :-