Ljud

Ljudkvaliteten är avgörande när du gör filmer. Om du har dålig ljudkvalitet blir det svårt att förmedla ditt budskap. Vi har två olika alternativ från Saramonic som ger dig fantastisk ljudkvalitet.

 

Vmic Mini från Saramonic
Vmic Mini är en shotgun-mikrofon, vilket innebär att den spelar in ljud med snäv upptagningsvinkel och gör det till ett utmärkt val för tal. Tala direkt in i mikrofonen så får du ett välbalanserat och fylligt ljud. Den tar den inte med oönskade frekvenser och brus som kommer in från sidorna av mikrofonen. Det beror på att dess unika rörliknande design.

Vmic Mini kan monteras på din iPhone eller Android-telefon. Om din telefon har 3,5 mm stereominikontakt är det bara att koppla in den direkt. Om du har en iPhone eller en Android utan hörlursutgång behöver du använda en adapter. Du behöver ingen ström och du behöver inte en app. Det är en fantastisk liten mikrofon, och du kommer att få ett bra ljud från en shotgun-mikrofon som denna.

Blink 500 från Saramonic
Det trådlösa alternativet är Blink 500 set. Blink finns i tre olika versioner. Du kan köpa ett dubbel-kit med två mikrofoner och en mottagare - eller singel-kitet med en mikrofon och en mottagare. Båda alternativen finns för Android och iPhone. Mottagaren kan använda två kanaler - så om du skaffat det ena paketet och senare inser att du vill ha en andra mikrofon kan du bara köpa en till. Även sändaren har en inbyggd mikrofon vilket gör att den fungerar även utan den medföljande myggan.