Grepp och Gorillapods

Att ha ett fast grepp om din telefon när du filmar kan göra hela skillnaden för din video. Gorillapods från Joby är flexibla för mobil video eftersom du kan fästa dem på nästan vad som helst. Alla Gorillapods är stora och tål hög vikt. Du kan få fantastiska vinklar och unika perspektiv när du filmar med hjälp av ett Gorillapod.

 

GripTight Pro 2
GripTight Pro 2 finns i två olika versioner. En version med och en utan extra armar. GripTight Pro 2 är en bra grund för att komma igång med mobilt filmskapande på professionell nivå.

GripTight Action Kit
GripTight Action Kit levereras med Bluetooth-sändaren Impulse, som är en liten fjärrkontroll som du t.ex. kan fästa i din nyckelring. Sätt bara fast din Gorillapod i ett träd och tryck sedan på sändaren för att ta en bild. Du behöver inte ställa in en timer, bara tryck på knappen! Impulse-sändaren stöder också videoinspelning.

Gorillapods with magnetic feet
Det finns också Gorillapods med magnetiska fötter! The GripTight One Gorillapod Magnet med Impulse har röda fötter med magneter - så att du kan montera den på lyktstolpar och andra metallföremål. Den levereras också med Impulse-knappen för fjärrstyrning. Det är ett väldigt smidigt, litet och kompakt stativ som passar i fickan eller väskan.

Gorillapod GripTight
Grundmodellen för Gorillapod är GripTight One. Det är detsamma som den med magneten, men utan Impulse-fjärren och utan magnetfötterna. Det är ett fantastiskt litet och enkelt tillbehör. Så liten att den passar i din bakficka. Du kan använda den till att montera din telefon eller extra ljus på t.ex. ett träd eller fästa den runt andra saker.

När du använder en Gorillapod från Joby har du allt du behöver för att ta ditt mobilfilmande till nästa nivå!

Ha så kul med ditt mobilfilmande!