Gimbals

Ett av de ledande gimbalmärkena på marknaden är Zhiyun. De erbjuder ett brett utbud av produkter, hela vägen från high-end gimbals till modeller för mobilt filmskapande. Gimbals ger dig smidig och stabiliserad rörelse för din mobil - och det finns flera olika typer att välja mellan.

 

Zhiyun Smooth Q2
Zhiyun Smooth Q2 är ett professionellt alternativ för mobilt filmskapande. Det är en 3-axlad gimbal med hela 17 timmars batteritid trots att den är liten och kompakt, så att du enkelt kan lägga den i väskan. Den stöder många funktioner, till exempel ”Follow mode”, “POV mode” och “Pan-follow mode”. Dessa olika lägen kan ta ditt filmskapande till nästa nivå.

Zhiyun Smooth X
Den andra mobila gimbalen är Smooth X. Det är en mycket kompakt liten gimbal som kan filma både i liggande och stående läge. Detta gör det till ett utmärkt val för Instagrams vertikala videoformat. Du kan enkelt växla mellan stående och liggande läge - och du kan också växla mellan din selfie-kamera och din huvudkamera. Den har också reglage för zoom när den är ansluten till din telefon. Använd inspelningsknappen på framsidan - och zooma med zoomknappen på sidan av gimbalen.

Det är inte bara en bra mobil gimbal, utan den fungerar också som en selfie-stick med den utdragbara armen som finns inbyggd. Smooth X är en tvåaxlig gimbal, den har mycket kraft och olika lägen, vilket gör den till en mångsidig lösning för ditt sociala medieinnehåll.