Få inspiration av Canons ambassadörer!

Som en del av Canon Connected - en ny plats för att utveckla kreativa färdigheter, bygga nätverk och inspirera - kommer vi att dela en rad videor som du kan njuta av, så att du kan korsa gränser och ansluta med andra i en tid där inget är möjligt i offlinevärlden. Våra ambassadörer, experter och ett större samhälle kommer att samlas för att skapa innehåll för att utveckla, informera och underhålla dig.

 
Naturfotografen och Canon-ambassadören Marina Cano tar dig igenom vad som finns i hennes väska på en typisk safariresa, förklarar hennes val av objektiv och bilder som kan fångas med dem.
Följ med Canons ambassadör Alessandra Meniconzi när hon visar hur hon har skapat resefoton inspirerad i en balkongportratserie under karantän. Hon förblev kreativ utan att lämna sitt hem och använde bara sin balkong och de två timmarna med solljus som det blir varje dag.
Bröllopsfotograf och Canon-ambassadör Sanjay Jogia har tillbringat sin professionella karriär på att studera ljus. I sin andra film tar han dig igenom hur du använder blixt i dina porträtt, med tips för alla oavsett hur erfaren du är.
Konstnären och Canon-ambassadör Dafna Tal tar dig igenom sitt videoprojekt "Du är fantastisk, du är galen" och förklarar hur hon skapade effekterna hon använder.
Är du en fotograf, men vet inte hur du filmar med din kamerautrustning? I den här videon tar Korro Films Creative Director och Senior Colourist Ollie Kenchington dig igenom det väsentliga i slutartiderna och hur du korrekt använder din exponeringstriangel för att skapa vackra filmer.
Actionfotograf Jaime De Diego förklarar hur man använder snabba slutartider för att enkelt skapa dynamiska och spännande actionbilder från ditt vardagsrum.
 
Bröllopsfotograf och Canon-ambassadör Sanjay Jogia har tillbringat sin yrkeskarriär på att studera ljus. I den här filmen tar han dig igenom hur du använder och formar både naturligt ljus och ljus från ditt hus för att skapa vackra porträtt.
 
Att bygga en portfölj eller bok av dina bilder är svårt, så låt experterna hjälpa. I den här videon talar Magnum-fotografen och Canon-ambassadören Bieke Depoorter dig genom tanken bakom att bygga en portfolio och hur du bäst kan presenterar arbetet för andra.
 
I sin andra video i Canon Connected kommer action-sportfotografen och Canon-ambassadören Martin Bissig tillbaka med en förklaring av hans "trick-shot", och en förklaring av hur blixt fungerar och vad hur det kommer att hjälpa till i dina foton.
 
Äventyrsfotograf och Canon-ambassadör Ulla Lohmann återvänder med en introduktion om hur man fotograferar makrofotografering hemma, tillsammans med tips för få kreativ bokeh.
 
I den här videon pratar den italienska filmskaparen och Canon-ambassadören Ivan D'Antonio dig hur du kan förbättra dina videosamtal, "för ibland kan en bra bild kommunicera mer än ord". Lär dig grunderna i att ljussätta en bild för film och förvandla dina konferenssamtal till ett mästerverk.
 
Action-sportfotograf och Canon-ambassadör Samo Vidic reflekterar över sin karriär hittills och hur han kom igång - erbjuder tips och insikt om hur man arbetar inom idrottsfotografering.
 
Porträttfotograf och Canon-ambassadör Quentin Caffier tittar på hur du kan ha kul med porträtt av dina nära och kära runt huset och ger några bra tips och tricks för hur du kan uppnå fantastiska resultat med naturligt ljus.
 
Den prisbelönta fotografen och Canon-ambassadör Paolo Verzone reflekterar över naturens kraft och förändringarna i världen runt oss genom att undersöka två av hans favoritbilder. Vad berättar dina bilder om världen omkring dig? "Jag ville prata om två bilder. Dessa två bilder som jag tror kommer att illustrera min vision om framtiden - en framtid som nu är komplicerad att se." - Paolo Verzone