Garmin VIRB X

Kampanj! Begränsat antal! (Rek.pris 2690kr)
Utgången modell som inte säljs längre
 

Garmin Virb X

Garmin Virb XVIRB X och VIRB XE är de senaste och tuffaste actionkamerorna från Garmin som hjälper dig att fånga dina äventyr på ett nytt och imponerande sätt. Dessa små, lätta och robusta kamerorna är vattentäta ned till 50 meter och fångar en storslagen HD vidvinkel under vilka förhållanden som helst, utan behov av ytterligare skyddsfodral. G-Metrix finns integrerat och gör att du får med information om hastighet, puls och g-kraft. Det ger din aktivitet känsla och effekt och du kan dela med dig av en mer levande äventyrsberättelse till din familj och dina vänner.

VIRB X användarvänliga gränssnitt och dess One Touch-kontollknapp för att spela in video och ta foton gör den extremt lättanvänd. Tillsammans med en smartphone kan du förhandsgranska filmen, använda den som fjärrkontroll och dela med dig av bilder och filmer på plats. G-Metrix skapar spänning i din video genom att integrering av animerade mätare och grafer med actiondata som t.ex hastighet och G-kraft

Kompakt, vattentät HD-actionkamera med G-Metrix

 • Professionell videokvalitet: 1080p/30 b/s; 960p/30 b/s; 720p/60 b/s; 480p/120 med bildstabilisering och zoomnivåer
 • G-Metrix: Inbyggd Garmin-GPS och sensorer spårar dina rörelser i realtid och visar allt med kraftfulla mätare, diagram med mera
 • WiFi-funktion
 • Foto: 12 megapixlar; i sekvens på upp till 10 bildrutor per sekund; tidsfördröjning, egen knapp så du enkellt kan fota
 • Ljud: Öppen mikrofon för extremt tydligt ljud även under vatten; trådlöst HD-ljud från Bluetooth-aktiverade headset eller mikrofoner
 • Kompakt och robust: Liten, lätt och robust med vattenklassning ned till ett djup på 50 meter utan behov av extra hölje
 • 1”-skärm med hög kontrast och intuitiva och lättförståeliga kamerainställningar
 • Avancerade manuella kamerajusteringar: t.ex. vitbalans, skärpa, färgprofil, ISO-begränsningar exponeringstid (exposure bias), exponeringslåsning (exposure lock) (endast VIRB XE).
 • Avancerad gyrobaserad digital bildstabilisering för följsamma videoinspelningar även under tuffa förhållanden (endast VIRB XE)
 • VIRB X/XE kan kopplas ihop med ett trådlöst Bluetooth-headset eller mikrofoner och ta emot ljud i high definition
 • Uppladdningsbart och uttagbart batteri med upp till 2 timmars batteritid på 1080p@30fps
 • Kräver microSD™-kort (upp till 128 GB) för datalagring (kort ingår ej; microSD-klass 10 eller högre rekommenderas)

Med actionkameran VIRB X kan du spela in detaljrika HD-filmer i vidvinkel med 1080p30, ta foton med 12 megapixlar med upp till 10 bildrutor per sekund och fånga mer av allt som händer. VIRB X är utformad för de tuffaste miljöerna, vilket gör att du kan dyka ned till 50 meters djup utan hölje och få ett renare och tydligare ljud. Med Garmin GPS och G-Metrix kan du spåra och överlagra hur snabbt, hur långt bort, hur högt och hur intensivt ögonblicket faktiskt var.

Stabil videoinspelning
Med VIRB X har du möjlighet att spela in fantastiska HD-videor i 1080p30 och 480p120 och fånga dina upplevelser med levande detaljer. Med den anpassade linsen helt i glas, hög upplösning och zoomnivåer ser VIRB X till att du får det som du vill ha det

Ta bilder med hög kvalitet
Med en särskild fotoknapp och möjlighet att ta vidvinkelbilder med 12 megapixlar med en hastighet på upp till 10 bilder per sekund - VIRB X är utformad för att fånga bilden på allra bästa sätt. Du kan även ta bilder medan du spelar in video. VIRB X kan också ställas in för att automatiskt ta bilder under en längre tid med anpassningsbara intervall upp till 120 sekunder. Med utökad intervallbildtagning försätts VIRB X i viloläge mellan bildtagningarna, så att batteriets livslängd maximeras vid ovanligt långa bildtagningar.

G-Metrix
Fånga mer än bara en video av ögonblicket med G-Metrix. VIRB X har inbyggd Garmin GPS, G-force och riktningssensorer för att få med all information om din höga hastighet, dina galna snurrar och fantastiska big air-hopp. VIRB X kan anslutas trådlöst till externa sensorer och Garmin-enheter, vilket gör att du kan samla in spännande prestandadata från din tävlingscykel eller segelbåt. Använd vår kostnadsfria programvara VIRB Edit (finns för mobil och dator) som gör historien mer detaljerad genom att automatiskt lägga till mätare och diagram, så att du kan visa upp din hastighet, acceleration, puls och mycket mer i realtid

Liten och robust
Så liten och lätt att du kan ta med den överallt – VIRB X tål det mesta. VIRB X är redo för djupdykningar (upp till 50 meter) utan att du behöver extra utrustning eller höljen. Den tåliga, kompakta designen klarar att stå emot elementen. Med en öppen mikrofon spelar du in rent och tydligt ljud som kameror i höljen inte klarar att fånga upp. Tack vare en hydrofob, plan glaslins är undervattenbilderna kristallklara, och övergångar ner i och upp ur vattnet är fria från droppar.

Anslut VIRB X via WiFi
Anpassa tagningen med förhandsvisning av livevideo, styr och visa sedan en eller flera kameror genom att ansluta VIRB X till Garmin VIRB® Mobile-appen på din kompatibla smartphone¹ eller surfplatta. Det ger dig möjlighet att spela upp och redigera inspelat material, överlagra G-Metrix-data och skicka videor. Du kan också styra och konfigurera VIRB X bekvämt från en kompatibel Garmin-enhet.

Inspelning med ett tryck
VIRB X är utvecklad för bättre kontroll och enkel användning och har en omkopplare för inspelning med ett tryck på kamerans ovansida och en särskild slutarknapp för stillbilder – precis som en kompaktkamera där du bara siktar och trycker. Omkopplarens fasta klick gör att du enkelt vet om du spelar in och ger dig full känsla även när du inte ser kameran om du t.ex. har den på huvudet, eller om du har handskar på dig. Inspelningen startar direkt när du trycker på omkopplaren, även om kameran är avstängd.

Robust kraft för ändlösa äventyr
VIRB X har väderskyddade strömkontakter så att du kan ansluta den till ett bilbatteri eller annan strömkälla som ger dig långa perioder av oavbruten inspelning även i de tuffaste förhållanden. VIRB X har också ett laddningsbart/utbytbart litiumjonbatteri för maximal flexibilitet.

Förstklassigt trådlöst HD-ljud
VIRB X är utrustad med Bluetooth 4.0 och kan anslutas direkt till trådlösa Bluetooth-headset eller mikrofoner för inspelning av ljud i HD. Oavsett om du är längre bort från kameran eller hellre vill få med dina motorcykelkommentarer ser VIRB X till att ljudet blir som du tänkt dig.

Använd Garmins system
VIRB X kan dra nytta av det kraftfulla Garmin-systemet för att utöka kamerastyrningen och hämta in ytterligare prestandadata. Övervaka och styr VIRB X med VIRB-fjärrkontrollen (tillval) och alla möjliga bärbara eller installerade navigeringsenheter. Du kan hämta ytterligare data via Garmins sensorer (tillval) som Garmin Vector-cykelkraftsensorn, Garmin-pulssensorn eller via kompatibel konditions-, flyg- eller marinutrustning.

Synkronisering av flera kameror
Tack vare kapaciteten hos Garmin GPS kan VIRB X förenkla komplicerade tagningar med flera kameror genom att automatiskt synkronisera filmer med en noggrannhet på mindre än en bildruta med hjälp av GPS-tidsstämplar. Använd VIRB Edit för att smidigt växla mellan flera kameravinklar med en knapptryckning och gör dig av med tidskrävande omjusteringar och tidskoder.

VIRB Tracking
Med VIRB Tracking får du reda på kamerans senast kända position så att du kan vända tillbaka och hämta den. Använd VIRB-enhetens VIRB Tracking-funktion med en kompatibel Garmin-enhet eller kompatibel smartphone¹.

Otrolig video utan krångel
VIRB Edit, vår kostnadsfria datorprogramvara, skapar automatiskt snygga, delningsklara videor av dina upplevelser tack vare G-Metrix-data som samlats in av VIRB. Alternativt kan du använda manuella kontroller för att granska och redigera filmer, justera G-Metrix-mätare, lägga till musik och smidigt växla mellan kameravinklar. Med VIRB Edit hålls också kameran automatiskt uppdaterad.

Fästen för äkta actionkvalitet
Det finns en rad mångsidiga och högkvalitativa fästen som du kan låsa fast kameran med. Från fästen som monteras på välvda eller raka däck och instrumentpaneler till fästen för styrstång, sadel, hjälm, bröstrem eller andra typer av remmar – med fästena sitter kameran säkert i alla lägen. VIRB-fästen har professionell, halkfri åtdragning med insexnyckel som ger maximalt vridmoment för vibrations-/stöttålighet.

Medföljande tillbehör:

 • VIRB X-actionkamera
 • Uppladdningsbart batteri
 • Laddningskabel
 • Fästen för montering på släta och välvda ytor
 • Fäste för kort förlängning
 • Vred för lång förlängning
 • Skruvnyckel
 • Dokumentation

Skillnaderna mellan Virb modellerna (klicka för större bild)

Garmin VIRB mobilapp

Kostnadsfri app som förvandlar din smartphone eller surfplatta till en Wi-Fi fjärrkontroll till din VIRB och där du enkelt redigerar och delar dina inspelningar och bilder, var du än befinner dig.

 • Se och styr flera kameror
 • Spela upp och redigera dina inspelningar
 • Lägg till G-Metrix mätare och grafer
 • Lägg på musik och anpassa volymen på specifika klipp
 • Publicera direkt på sidor för videodelning
 • Lokalisera borttappade kameror

VIRB Edit

Kostnadsfri mjukvara som automatiskt genererar videos som är redo att berätta om dina upplevelser – lägg enkelt in G-Metrix för att kunna berätta en ännu bättre historia.

 • Enkelt, automatiskt skapande av video superb och snabb delning av din video
 • Lägg till G-Metrix mätare och grafer i din video
 • Video-redigeringsverktyg: trimma, dela och kombinera olika videoklipp
 • Välj slow motion på vissa videoklipp
 • Automatisk synkronisering av videos från flera VIRB X eller VIRB XE-kameror
 • Lägg till musik och justera individuellt volymen på varje klipp
 • Publicera direkt på YouTube eller exportera till en dator för senare uppladdning
 • Designa, bygg och dela dina egna anpassade mätare och grafer som visar din prestation

 

 

Garmin har suport på: 0774-45 20 20 (mån-Fre 9-17)
samt på deras support sida http://www.garmin.com/se/support/

Fler tillbehör finns under tillbehörsfliken.

¹Kompatibel med Bluetooth® Smart Ready-telefoner. Kontakta leverantören för att ta reda på om telefonen är kompatibel.
iPhone är ett varumärke som tillhör Apple Inc. Android är ett varumärke som tillhör Google Inc. Bluetooth-märket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance Corporation.

  
Rekommenderade tillbehör
  
  

Batterier & laddare - actionkamera

Garmin Batteri (VIRB X/XE)
249 SEK
Finns i lager

Fästen & stabilisering - actionkamera

Garmin Arm kit (VIRB X/XE)
219 SEK
Finns i lager
Garmin Hundsele Large (VIRB X/XE)
749 SEK
Beställningsvara
Garmin Hundsele Small (VIRB X/XE)
769 SEK
Beställningsvara

Kablage - actionkamera

Micro-SD/SDHC

Minneskortsläsare

Resestativ, ministativ och bordsstativ

Undervattenshus tillbehör

Armkit för actionkamera
1 899 SEK
Beställningsvara

Övriga tillbehör - actionkamera

Garmin VIRB fjärrkontroll
399 SEK
Finns i lager
Antal: 26 st

Mått

 • Enhetens storlek (h × b × d): 40,6 x 77,0 x 36,8 mm
 • Skärmstorlek: 25,4 mm diagonalt; 128 x 128
 • Enhetsvikt: 151,7 g
 • Video
 • Bildsensor: 12,4 MP, 1/2,3-tums CMOS
 • Filtyp: .mp4
  1080p HD-video: 30, 25 b/s
  960p HD-video: 30, 25 b/s
  720p HD-video: 60, 50, 30, 25 b/s
  480p (långsam uppspelning): 120 b/s
 • Upplösning stillbilder: 12 MP och 7 MP
 • Foto i sekvens: 12 MP vid 10 b/s
 • Foto med tidsfördröjning: anpassad för intervall upp till 120 sekunder

Ljud

 • Inbyggd mikrofon: ja
 • Extern mikrofon: tålig strömkabel eller Bluetooth®-ljud (tillval)

Anslutning

 • Bluetooth: ja (4.0)
 • ANT+®-kompatibel: ja (fjärrkontroll och sensorer)
 • Gränssnitt: USB 2.0
 • HDMI-utgång: nej
 • Wi-Fi-strömning: ja (802.11 bgn)

Övrigt

 • GPS: ja
 • Drifttemperaturområde för batteri: -10 °C till 45 °C (14 °F till 113 °F)
 • Drifttemperaturområde för extern strömförsörjning: -20 °C till 45 °C (-4& deg;F till 113 °F)
 • Laddningstemperaturområde: 0 °C till 45 °C (32 °F till 113 °F)
 • Temperaturområde för lagring: -40 °C till 85 °C (-40 °F till 185 °F)
 • Minne: microSD™-kort (upp till 128 GB); kortet ingår ej
 • Accelerometer: ja
 • Höjdmätare: ja (GPS)
 • Vattenklassning: 5 ATM (50 meter)
 • Bildstabilisering: nej
 • Korrigering av objektivdistortion: ja

Batteri

 • Batterityp: uppladdningsbart 980 mAh litiumpolymer
 • Batterikapacitet: 980 mAh
 • Batteriets livslängd: 1080p (30 b/s); upp till 2 timmar
Rekommenderade tillbehör
  
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
© CyberPhoto 1995 - 2018