Apple iPhone SE 32GB Rymdgrå

Mobiltelefoner Apple iPhone SE 32GB Rymdgrå


 
Apple iPhone SE 32GB Rymdgrå

167 SEK/mån
Utan abonnemang* Tillfälligt slut
2 989 SEK kontantpris

* Läs mera om delbetalning här >>
 

Apple iPhone SE

Får vi lov att presentera: iPhone SE. Tidernas mest kraftfulla mobil med 4-tumsskärm. När vi skapade den förnyade vi en redan omtyckt design från grunden. A9-chippet är samma avancerade chip som finns i iPhone 6s. Med 12-megapixlars kameran kan du ta fantastiska bilder och filma i 4K. Och Live Photos blåser liv i dina bilder. Resultatet är en iPhone som ser liten ut. Men som har tagit ett stort steg.

En omtyckt design. Med ännu mer att tycka om.
iPhone SE bygger på en otroligt populär design som vi gjort ännu bättre. Den lätta, kompakta telefonen i kulblästrat aluminium har en len, slät yta och känns bekväm att hålla i. Den kristallklara 4-tums1 Retina-skärmen visar allt skarpt och tydligt. Och de fasade kanterna med matt finish och den färgmatchade loggan i rostfritt stål fulländar designen.

Tidernas mest kraftfulla mobil med 4‑tumsskärm.
Själva kärnan i iPhone SE är A9-chippet, samma avancerade chip som finns i iPhone 6s. Det bygger på en 64-bitars arkitektur som ger blixtsnabba hastigheter och svarstider. Och med grafikprestanda på konsolnivå blir alla spel och appar otroligt detaljerade och fängslande. Du får med andra ord ett kraftfullt chip för maximal prestanda.

Supereffektiv M9-rörelsecoprocessor.
M9-rörelsecoprocessorn är inbäddad direkt i A9-chippet och tar hjälp av accelerometern, kompassen och gyroskopet för att registrera information från dina träningspass, till exempel avstånd och stegantal. Den ser också till att du enkelt kan aktivera Siri genom att bara säga "Hej Siri".

Du behöver ingen annan kamera.
12 megapixlars iSight-kameran tar lika skarpa och detaljerade stillbilder som på iPhone 6s. Du kan också filma - och till och med redigera - kristallklar video i 4K med upp till fyra gånger så hög upplösning som video i 1080p HD.

FaceTime HD-kamera med Retina Flash.
Plötsligt blev din selfie ännu snyggare.
Retina-skärmen är inte bara en skärm som får dina bilder och filmer att komma till sin rätt - den fungerar också som blixt för FaceTime HD-kameran. Retina Flash drivs av ett specialutvecklat skärmchip som gör att skärmen blixtrar tre gånger starkare i svagt ljus och mörker. Det betyder att du alltid får perfekt belysning för dina selfies. True Tone-blixten matchar sedan det omgivande ljuset, så att färger blir mer verklighetstrogna och hudtoner naturligare.

Avancerad säkerhet. Din fingertopp.
Med Touch ID låser du enkelt och säkert upp din iPhone SE. Ditt fingeravtryck är ju faktiskt det perfekta lösenordet: Det finns bara ett och du har det alltid med dig.

Snabbare 4G LTE och wifi.
Surfa på webben, ladda ner appar och spel och streama video via wifi med 802.11ac och 4G LTE - i högre hastigheter än på iPhone 5s. Fler LTE-band innebär dessutom att iPhone SE passar bättre för internationell roaming. iPhone SE stöder också samtal via wifi, för bredbandssamtal av hög kvalitet.2 Med Bluetooth-tekniken kan du också ansluta Apple Watch, externa högtalare och andra enheter till din iPhone SE.

 

 

 

 

 

  
Rekommenderade tillbehör
Liknande produkter
  
   
Batteri 1642mAh
Trådlös laddning Nej
Nätverk 2G
3G
4G
Wifi med 802.11a/b/g/n/ac
Displaytyp Retina
Displaystorlek 4 tum
Upplösning 1136 × 640
Plats för minneskort Nej
Internt minne för lagring 16GB / 32GB / 64GB / 128GB
Processor A9-chip Dual-core 1.84 GHz Twister
RAM-minne 2GB
Blåtand Ja v4.2
Kamera 12 Mpix med autofokus, främre kamera 1.2 Mpix
Video 2160p@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@240fps
Operativsystem iOS 9.3.2, uppgraderbar till iOS 11.4.1
Inbyggd FM-radio Nej
GPS Ja, Assisted GPS och GLONASS
Typ av SIM-kort Nano
Mått 123.8 x 58.6 x 7.6 mm
Vikt 113g
I förpackningen Telefon, hörlurar, laddare, snabbguide
Övrig kommentar
Jämför med annan produkt
Rekommenderade tillbehör
Liknande produkter
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
© CyberPhoto 1995 - 2018