Garmin GPSmap 64
 
Garmin GPSmap 64

2 490 SEK
exkl. 1 992 SEK Finns i lager

DELBETALA FRÅN 115 SEK/mån
 

GPSMAP 64 

Robusta handhållna GPSMAP® 64 har en GPS- och GLONASS-mottagare med hög känslighet och en quad helix-antenn för snabb anslutning och överlägsen mottagning. 4 GB internminne ger gott om utrymme för spår och cacheplatser, det finns även plats för ett microSD-kort, vilket gör att du kan använda flera kartor. Den har också ett utomhusoptimerat dubbelt batterisystem.

 • Färgskärm på 2,6 tum som fungerar lika bra i starkt solljus som i mörker
 • GPS- och GLONASS-mottagare med quad helix-antenn och hög känslighet
 • Utomhusoptimerat dubbelt batterisystem
 • 4 GB internminne och plats för microSD™-kort
 • 250 000 förinlästa cacheplatser för papperslös caching från Geocaching.com

Skillnaden mellan dom tre GPSMAP 64, 64s, och 64st: 

GPSMAP 64 har en 2,6-tums skärm som syns tydligt i solljus och ett enkelt användargränssnitt som styrs via knappar. Den har ett inbyggt minne på 4 GB och plats för micro SD-kort där du kan lagra flera olika typer av detaljerade kartor från Garmin.

GPSMAP 64s har även barometrisk höjdmätare och 3-axlad elektronisk kompass. Dessutom har den trådlös uppkoppling för dataöverföring mellan andra kompatibla Garminenheter eller en smartphone med Garmins appar. Tillsammans med iPhone 4S eller senare, kan GPSMAP 64s ta emot Smart avisering via Bluetooth som e-post, textmeddelanden mm. och du kan läsa det direkt i enhetens display. Du får också med ett års abonnemang med BirdsEye satellitbilder.

GPSMAP 64st har utöver alla dessa funktioner även en topografisk karta över Europa (1:100 000). I den kan du söka efter intressanta platser och få information om vägnät och terräng.

Samtliga enheter i GPSMAP 64-serien har dubbla batterisystem, där antingen vanliga AA-batterier eller ett uppladdningsbart NiMH-batteri kan användas (säljs separat) samt en micro SD-kortplats för lagring av ytterligare data och kartor. Alla enheter har också ett inbyggt minne (4 GB för 64/64s och 8GB för 64st), 

GPSMAP 64s och 64st är kompatibla med apparna Basecamp™ för dataöverföring, och Garmin Connect, för LiveTrack. Med LiveTrack kan du koppla ihop din enhet med din smartphone, och bjuda in vänner och familj att följa din aktivitet i realtid. Det är både roligt och ger dig trygghet när du är ute ensam. Via ANT+™, kan GPSMAP 64s och 64st visa info från sensorer som pulsmätare, kadenssensor eller tempe, som är en trådlös temperatursensor. Dessutom fungerar enheterna som en fjärrkontroll för actionkamerorna VIRB och VIRB Elite. 

Håll positionen
Med sin quad helix-antenn och högkänsliga GPS- och GLONASS-mottagare tar GPSMAP 64 snabbt och exakt reda på din position och behåller positionen också i tät skog och i djupa dalar. Fördelarna är tydliga – oavsett om du befinner dig under stora täckande träd eller bara nära höga byggnader eller träd kan du lita på att GPSMAP 64 hjälper dig att hitta rätt när du som bäst behöver det.

Förlita dig på utomhusproffset
GPSMAP 64 är en fullt utomhusoptimerad handhållen GPS-enhet. Varje funktion i den här enheten har utformats för att fungera tillförlitligt i de tuffaste och mest krävande miljöer. För att garantera utmärkt läsbarhet under alla omständigheter har GPSMAP 64 en ljusstark 2,6-tums färgskärm som går att läsa i solljus och är lätt att hantera med alla sorters handskar i skakig, kall eller våt miljö, eftersom den har ett knappbaserat användargränssnitt. För att garantera bekvämlighet och maximal frihet när du är på resande fot, kan du använda ett batteripack för bekväm laddning i enheten eller vanliga AA-batterier. När GPSMAP 64 är fulladdad håller den i upp till 16 timmar, vilket ger dig tillräckligt med batteritid på en dagstur med oväntade fördröjningar.

Utforska terrängen
GPSMAP 64 levereras med omfattande navigeringsfunktioner. Använd waypoints, spår och rutter för att navigera tryggt utanför lederna och när du behöver hitta hem på ett säkert sätt kan du använda TracBack-funktionen.

Lägg till kartor
Det är enkelt att lägga till fler kartor till GPSMAP 64 med vårt utbud av detaljerade topografiska och marina kartor och vägkartor. Med 4 GB minne och en microSD-kortplats kan du lätt hämta en av Garmins högkvalitativa Topo-kartor och ge dig av, ansluta BlueChart® g2 förinlästa kort för en fantastisk dag på vattnet eller City Navigator NT® kartdata för vägledning sväng för sväng på vägar (se kartfliken för kompatibilitet). Tack vare att GPSMAP 64 även har funktioner för BirdsEye™ Select-kartor kan du kan läsa in högkvalitativa rasterkartor i din enhet och integrera dem med dina övriga kartor. 64 är dessutom kompatibel med Garmin Custom Maps, ett kartformat som gör att du enkelt kan omvandla papperskartor och elektroniska kartor till hämtningsbara kartor för din enhet kostnadsfritt.

Hitta det roliga
GPSMAP 64 har funktioner för papperslös geocaching med 250 000 förinlästa cacheplatser med tips och beskrivningar från Geocaching.com och har 16 timmars batteritid. Om du slutar skriva ut på papper hjälper du miljön och förbättrar effektiviteten. I GPSMAP 64 lagrar och visar du viktig information såsom plats, terräng, svårighetsgrad, tips och beskrivningar – inga fler manuellt inmatade koordinater eller pappersutskrifter! GPSMAP 64 är tunn och lätt och en perfekt följeslagare på alla utomhusaktiviteter.

Planera nästa tripp
Ta kontrollen över ditt nästa äventyr med Garmins kostnadsfria programvara BaseCamp™. Här kan du visa och organisera kartor, vägpunkter, rutter och spår. Med BaseCamp kan du till och med berätta om dina senaste utomhusaktiviteter på ett nytt och imponerande sätt genom att skapa Garmin-äventyr som du enkelt kan dela med vänner, familj och andra äventyrare. BaseCamp visar topografiska kartdata i två eller tre dimensioner på datorn, inklusive konturlinjer och höjdprofiler.Quad helix-antenn med GPS/GLONASS

Hitta rätt med den första GPS-mottagaren av Quad Helix-typ som spårar både GPS- och GLONASS-satelliter samtidigt. När dessa används tillsammans av mottagaren kan den låsa fler satelliter än om enbart GPS används, vilket gör att du snabbare kan "låsa" en position.

Funktioner:

Optimerad för utomhusbruk
GPSMAP 64 har en ljusstark 2,6-tums färgskärm som är läsbar i solljus och är lätt att använda med alla sorters handskar i en skakig, kall eller våt miljö, eftersom den har ett knappbaserat användargränssnitt.

System med dubbla batterier
Gå längre med GPSMAP 64:s långtidsbatteri med 16 timmars batteritid. Fungerar med 2 AA-batterier eller vårt tillbehör NiMH-batteripack, som har fördelen att det kan laddas medan det sitter i enheten.

Mer utrymme och flexibilitet
GPSMAP 64 ger dig mer flexibilitet med ett 4 GB internminne som ger dig gott om utrymme för waypoints, rutter, spår och cacheplatser och en microSD-kortplats för fler kartor.

Utökat kartstöd
Tack vare att GPSMAP 64 har en microSDTM-kortplats och ett stort internminne kan du läsa in en mängd olika kartor, bland andra TOPO, BlueChart® g2, City Navigator NT® och BirdsEye Select-bilder.

Förinlästa geocacheplatser
Starta geocaching direkt genom att välja mellan 250 000 förinlästa geocacheplatser från Geocaching.com. Cacheplatser levereras med tips och beskrivningar som hjälper dig att komma igång åt rätt håll.

Förpakningen innehåller:

 • GPSMAP 64
 • Karbinhake
 • USB-kabel
 • Dokumentation
 • Manual på Svenska finns här
 • Snabbstartsmanual på Svenska finns här
 • Manual som bok på Svenska saknas, Garmin har som ett led i flera miljömål bytt ut sina manualer i bokform till att finnas som pdf på deras hemsida.

 1. Med PDF-versionen av handboken öppen klickar du på Arkiv > Skriv ut.
 2. För att minska mängden papper som används för utskrift rekommenderar Garmin att använda flera sidor per ark där det är praktiskt.
 3. För att spara papper väljer du Flera sidor per ark i listan för skala.
 4. Välj det antal sidor du vill skriva ut per ark.
 5. Välj OK.

Garmin har support på: 0774-45 20 20 (mån-Fre 9-17) När du köper en Garmin från en auktoriserad återförsäljare, får du tre års garanti och fri teknisk support.

 

  
Rekommenderade tillbehör
  
  

Fysisk aktivitet och prestation:

Enhetsdimensioner, B x H x D 6,1 x 16,0 x 3,6 cm
Skärmstorlek, B x H 3,6 x 5,5 cm; 6,6 cm diagonalt
Skärmupplösning, B x H 160 x 240 bildpunkter
Skärmtyp Transflektiv TFT-skärm med 65 000 färger
Vikt 260,1 g med batterier
Batteri 2 AA-batterier (medföljer inte), NiMH eller litium rekommenderas
Batteriets livslängd 16 timmar
Vattenklassning IPX7
Flyter Nej
Högkänslig mottagare Ja
Gränssnitt USB- och NMEA 0183-kompatibel

Kartor och minne:

Baskarta Ja
Förladdade kartor Nej
Möjlighet att lägga till kartor Ja
Inbyggt minne 4 GB
Accepterar datakort microSD™-kort (medföljer inte)
Waypoint-punkter/favoriter/platser 5000
Rutter 200
Spårlogg 10 000 punkter; 200 sparade spår

Funktioner och fördelar:

Automatisk ruttdragning (ruttdragning med svänganvisningar på vägar) Ja (med tillvalskartor för detaljerade vägar)
Elektronisk kompass Nej
Pekskärm Nej
Barometrisk höjdmätare Nej
Kamera Nej
Geocachinganpassad Ja (papperslös)
Kompatibel med egna kartor Ja
Fotonavigering (navigera till geotaggade foton) Ja
Jakt-/fiskekalender Ja
Sol- och måninformation Ja
Tidvattentabeller Ja (med Bluechart (tillval))
Områdesberäkning Ja
Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser) Ja
Enhet-till-enhet-överföring (delar data trådlöst med liknande enheter) Nej
Bildvisare Ja
Garmin Connect™-kompatibel (onlinegemenskap där du kan analysera, kategorisera och dela data) Ja
Extra

Antenn: Quad helix

GLONASS: Ja

Förinlästa geocaching.com-cacheplatser: 250 000

Rekommenderade tillbehör
  
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
Vi är ONLINE
090 - 200 70 00
Handla före 16:30
så skickar vi idag
© CyberPhoto 1995 - 2018